Ana Sayfa Haberler iPad ve iPhone Kiralama Programı Kullanıma Sunuldu!

iPad ve iPhone Kiralama Programı Kullanıma Sunuldu!

0
iPad ve iPhone Kiralama Programı

T-Mobile, işletmeler için bir ilki gerçekleştirerek iPad ve iPhone kiralama programını duyurdu.

Program kapsamında, 25 veya daha fazla hesap aktivasyonu yapan nitelikli kurumsal hesaplar iPad veya iPhone modelleri için hiçbir ön ödeme yapmaksızın, oldukça düşük aylık ödemelerle doğrudan satın alım yapmadan cihazlarını kullanmaya başlayabilirler.

iPad ve iPhone Kiralama Programı

iPad ve iPhone Kiralama

Cihazları satın almak yerine kiralayan işletmeler, her yıl en son model cihazlara daha rahat geçiş yapabilecekler. İşletmeler, cihazları kiralayarak sadece cihaz kullanımı için ödeme yapacaklar. Bunun dışında elbetteki tarife kaynaklı bir bedel çıkarılacak.

Örneğin, işletmeler ayda 18 dolar karşılığında bir iPhone 8 alabilir. 25 dolar olan bir tarife ile aylık ödecek olan tutar 43 dolara çıkıyor. Apple’ın iPhone serisini yıllık yenilediğini baz aldığımızda, iPhone 8’in 12 ay boyunca kullanılması durumunda tarife bedeli hariç oluşan rakam 216 dolar oluyor. iPhone 8’in ABD’deki başlangıç fiyatının 699 dolar olduğunun altını çizerek, kiralama programının son derece ekonomik bir yol olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Buna ek olarak, satın alınan cihazların peşin ya da bir finansman planı yoluyla satın alınması için sermaye harcaması yapılması gerekiyor. T-Mobile’ın kiralama programı sayesinde sermaye harcamasına gerek kalmıyor ve harcamalar işletme gideri olarak gösterilebiliyor.

T-Mobile, sınırlı bir süre için program aracılığıyla kiralanan her iPhone ve iPad için 100 dolarlık kiralama bedelinin karşılanacağını açıkladı. İşletmeler programa hemen şimdi kayıt olabilir ve T-Mobile’ın kurumsal web sitesinden daha fazla bilgi edinebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz