Ana Sayfa Haberler Apple, iOS 12 Güncellemesinin Reklamını Yapmaya Başladı

Apple, iOS 12 Güncellemesinin Reklamını Yapmaya Başladı

0
iOS 12 Güncellemesi

Apple, 12 Eylül’deki özel etkinliğinden sonraki haftalarda iOS 12’nin herkese açık final sürümünü yayınlayacak. Cupertino merkezli şirket, 2018 model iPhone modellerine önceden yüklenmiş olarak gelecek olan iOS 12’nin reklamını yapmaya başladı.

Bugün Apple, iOS 12’deki bazı değişikliklere ve özelliklere dikkat çekmek için iOS 11 çalıştıran cihazlara bildirimlerle ipuçları göndermeye başladı.

iOS 12

Gönderilen ipuçları, bölgeye ve cihaz tipine bağlı olarak değişiyor. Yani iOS 12 ile ilgili herhangi bir bildirim ya da ipucu almamış olabilirsiniz. Elbetteki bildirimleri görebilmek için İpuçları uygulamasının cihazınızda yüklü olması şart.

Apple, kullanıcılara iOS 12’nin daha hızlı ve daha performanslı olacağına dair bildirimler gönderiyor. Performans, hem iPhone hem de iPad kullanıcıları için oldukça önemli bir nokta. Bu tip bildirimler, gündemi takip eden çoğu iOS kullanıcısının zaten bildiği bilgileri içeriyor, ancak Apple’ın hedefinde gündemi takip etmeyen iOS kullanıcıları var.

Apple, beta dönemi boyunca tüm iOS cihazlarını, özellikle de eski cihazlarını hızlandırmak için önemli geliştirmeler kaydetti. Apple, eski modellerini kasten yavaşlattığı iddialarını boşa çıkarmak istiyor ve bunu en yeni iOS güncellemesi ile net bir şekilde gösterecek.

Diğer vurgulanan özellikler arasında Gruplandırılmış Bildirimler ve Memoji yer alıyor. Memoji özelliğiyle ilgili bildirim sadece iPhone X kullanıcılarına gönderiliyor.

Dev güncelleme tümüyle ücretsiz olarak Eylül ayında yayınlanacak. Güncelleme, iOS 11’i çalıştırabilen tüm iPhone, iPad ve iPod touch modellerine kadar uzanan geniş bir cihaz desteğine sahip.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz