Ana Sayfa Aksesuar Satechi, Mac Dostu Yeni Kablolu ve Kablosuz Klavyelerini Duyurdu!

Satechi, Mac Dostu Yeni Kablolu ve Kablosuz Klavyelerini Duyurdu!

0
satechi mac klavye

Popüler aksesuar üreticisi Satechi, Mac sahipleri için en sonki klavyelerini piyasaya sürdü. Aksesuar üreticisi, bir dizi Apple dostu renk seçeneğiyle yeni kablolu ve kablosuz klavye seçeneklerini tanıttı.

Satechi, en yeni klavyelerinde hızlı ve hassas yazım için her tuş vuruşunu yakalamasını sağlayan gelişmiş tuş tasarımının kullanıldığını söylüyor. Satechi, Apple’ın kendi Magic Keyboard’una popüler bir alternatif klavye üreticisi haline geldi ve şirket yeni klavyeleri ile bu trendi sürdürmeyi umuyor.

satechi mac klavye

Apple’ın kendi Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard’un fiyatı 129 dolar (749 TL) ve Satechi’nin klavyesinin fiyatı ise 79,99 dolar. Ayrıca, Apple sadece kablosuz klavye seçeneği sunarken Satechi, 59,99 dolar fiyat etiketi ile daha uygun bir kablolu model sunuyor.

Satechi’nin kablosuz klavyesi 100 güne kadar bekleme süresi ve kullanımda 80 saate kadar pil ömrü sunuyor. Klavye, piyasadaki diğer kablosuz klavyelerle karşılaştırıldığında USB-C portu üzerinden şarj oluyor. Lightning yerine USB-C portu belki bazı Mac sahiplerinin hoşuna gitmeyecek bir detay olabilir.

Ek olarak, Satechi’nin kablosuz klavyesi cihazlar arasında geçiş yapmayı kolaylaştıran özel Bluetooth atama tuşları ile en fazla üç farklı cihazla eşleştirilebiliyor. Kablolu klavye ise USB-A ile cihazlara bağlanıyor.

Satechi’nin yeni klavyeleri gümüş, gri, altın ve roze altın renk seçenekleri ile geliyor. Kablolu klavye modeli 59,99 dolarBluetooth’lu model 79,99 dolar fiyat etiketiyle sunuluyor. Klavyeleri direkt üreticinin kendi web sitesinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz