Ana Sayfa Apple Music Apple Music’e Günlük Top 100 Listeleri Geldi!

Apple Music’e Günlük Top 100 Listeleri Geldi!

0

Apple Music bugün, “Günlük Top 100” listelerini abonelerinin beğenisi sundu.

“Günlük Top 100” listesinde 113 liste bulunuyor. Her listede dünya çapında ve ülkelere göre en çok dinlenen 100 şarkı bulunuyor.

Mesela “Top 100 Global” listesine gittiğinizde dünyanın en çok dinlenen şarkılarını dinleyebilirsiniz. Ülkelere göre oluşturulan listelerde de benzer uygulama söz konusu. O listelerde de ülkelerde en çok dinlenen şarkılar listeleniyor.

Apple Music Günlük Top 100

Apple, listelerin her gün güncellendiğini söylüyor.

Cupertino merkezli şirket, zaman zaman müzik dinleme servisi Apple Music için kullanıcıların ilgisini çekecek değişiklikler, yenilikler yapabiliyor. “Günlük Top 100” listeleri de bunlardan sadece bir tanesi.

“Günlük Top 100” listesine erişmek için iOS cihazınızdan Müzik uygulamasını açmalı, Göz At sekmesine ve ardından En Popüler seçeneğine dokunmalısınız.

Şu anda Apple Music’in ücretli abone sayısı 40 milyon civarında. Türkiye için Apple’ın müzik dinleme servisine bireysel aboneliğin aylık fiyatı 13,99 TL. Öğrenci olduğunu kanıtlayan kullanıcılar için bu rakam 6,99 TL’ye düşüyor. Altı kişi için kullanılabilen aile içi paketinin aylık fiyatı ise 20,99 TL. Öğrenci indiriminin 4 yıla kadar kullanılabildiğini hatırlatalım.

Apple Music’i kullanabilmek için Apple Watch Series 3 (GPS) ve Apple Watch Series 1 için iOS 11 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 5s veya daha yeni bir iPhone modeli gerekiyor. Android platformu için de kullanılabilir olan Apple Music’i PC veya Mac’de de iTunes aracılığıyla kullanabilmek mümkün.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz