Ana Sayfa Haberler iPhone Xs’in Türkiye Fiyatından Önce Servis Fiyatı Ortaya Çıktı!

iPhone Xs’in Türkiye Fiyatından Önce Servis Fiyatı Ortaya Çıktı!

2
iPhone Xs Servis Fiyatı

Dün akşamki Apple özel etkinliğinde tanıtılan iPhone Xs‘in henüz Türkiye fiyatı ve Türkiye için çıkış tarihi açıklanmadı. Şaşırtıcı bir şekilde, yeni iPhone’ların ekran onarımı ve diğer hasar durumları için servis fiyatları resmi olarak Apple tarafından paylaşıldı.

Apple, 64 GB iPhone Xs ve 64 GB Xs Max’in ABD satış fiyatını sırasıyla 999 dolar ve 1.099 dolar olarak açıkladı. Eski iPhone modelleri için indirim beklerken fiyatlara zam gelmesi ise herkesi şaşırttı. Elbetteki bu zam dolar kurunun TL karşısında engellenemeyen yükselişinden dolayı geldi.

Zam sonrası en ucuz iPhone modelinin fiyatı 4.999 TL. En ucuz iPhone’un fiyatının 5.000 TL seviyesine gelmesi sonrası 2018 iPhone’ların fiyatı konusunda Türkiye’deki müşterilerin gözü şimdiden korktu. Bunun üstüne iPhone Xs için ortaya çıkan servis fiyatları işin tuzu biberi oldu. Söz konusu servis fiyatları, yeni iPhone’ların Türkiye fiyatının oldukça yüksek olacağını gösteriyor.

Telefon Fiyatına Servis Fiyatı

Apple’ın “iPhone servis fiyatlandırması” sayfasında, iPhone Xs Max’in yalnızca ekran onarım fiyatının 2.490 TL, diğer hasarların onarım fiyatının ise 7.299 TL olduğu görülüyor.

Xs’in yalnızca ekran onarımı fiyatı 1.999 TL, diğer hasarlar için onarım fiyatı ise 6.499 TL.

iPhone Xs Servis Fiyatlandırması

Kısacası, Xs ve Xs Max’ın servis fiyatlarına bakarak daha önce modeller için öne sürülen 10 bin, 12 bin ve 15 bin TL’lik fiyatların iddia edildiği gibi uçuk rakamlar olmadığı çıkarımında bulunulabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

    • Evet, 9.000 TL’nin üstünde olacağı kesin. Alacak olan yine alacaktır. Genel olarak Türkiye’de iPhone satışları düşecektir, ancak bu tüm firmalar için, her şey için geçerli. Doların bu denli yükselişi her şeyi etkiledi, alım gücünü düşürdü malum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz