Ana Sayfa Haberler iPhone XS ve iPhone XS Max için Uzmanların Yaptığı Yorumlar

iPhone XS ve iPhone XS Max için Uzmanların Yaptığı Yorumlar

0
iPhone XS ve iPhone XS Max

Apple, 12 Eylül’deki etkinliğinde tanıttığı iPhone XS ve iPhone XS Max için uzmanların yaptığı yorumları kendi web sitesinde yer verdi. Teknoloji devi Apple, yeni iPhone’larla biraz zaman geçirebilen medya mensuplarının yorumlarını bir basın bildirisi ile paylaştı.

Apple, Mashable, TechCrunch, Daring Fireball, The New York Times, Best Products, Hypebeast, Tom’s Guide, Dailymail, TechRadar, Hardwarezone, Sydney Morning Herald ve fotoğrafçı Austin Mann gibi basın kuruluşlarının ve kişilerin yeni iPhone’larla ilgili görüşlerini öne çıkarıyor.

iPhone XS ve iPhone XS Max için Uzmanların Yaptığı Yorumları

Örneğin, Daring Fireball’un John Gruber’i, yeni iPhone’ların kamerasının ve yazılımının fotoğrafçılık için her zaman cebinizde hazır beklediği övgüsünde bulunuyor;

iPhone’lar, objektif veya sensör kalitesinde büyük kameralarla rekabet edemez. Yakın bile değil. Çünkü Fizik yasaları bunu engelliyor. Ancak bu geleneksel kamera şirketleri, Apple ile özel kamera lensi veya yazılımlarda rekabet edemez ve onların kameraları her zaman cepten kolaylıkla taşınabilecek şekilde iPhone’larla rekabet edemeyecek düzeyde. iPhone’lar fotoğraf paylaşımı için her zaman internete bağlı. Uzun vadede, akıllı telefon ve yazılım üzerine iPhone’lar eşsiz.

The New York Times, Apple’ın iPhone XS Max’in ekran boyutunu kullanılabilirlik yönünden ödün vermeden artırmasına övgüde bulunuyor. Tom’s Guide, A12 Bionic için bazı kıyaslamalar yaptığını ve iPhone XS modellerini mevcut en hızlı iPhone’lar ve akıllı telefon olduğunu söylüyor;

2 dakikalık bir 4K videoyu 1080p’ye dönüştürmek için iPhone XS, iPhone XS Max ve Galaxy S9 + üzerinde bir test yaptık. Yeni iPhone’lar videoyu 39 saniye daha hızlı işledi. Galaxy S9 +’ın videoyu işleyebilmesi 2 dakika 32 saniye sürdü ve bu en hızlı bir Android telefonun yapabildiğiydi. Testlerimize dayanarak, iPhone XS ve XS Max’in içindeki A12 Bionic işlemcisinin bir akıllı telefonu en hızlı akıllı telefon yaptığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Apple, elbette incelemeler ve yorumlarda olumlu olanlara odaklandı ve yorumcuların genellikle iPhone Xs ve XS Max için övgüde bulunuyor olmaları, özellikle kamera geliştirmeleri ve daha büyük ekran boyutu için yaptıkları olumlu yorumlar iPhone X kullanıcıları için cazip gelmeyebilir.

Apple’ın uzmanlara ait tüm incelemelerinden oluşturduğu özel seçkisine Apple Newsroom aracılığıla ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz