Ana Sayfa Haberler En Popüler iPhone XS Belli Oldu!

En Popüler iPhone XS Belli Oldu!

0
En Popüler iPhone XS ve iPhone XS Max

İşte en popüler iPhone XS! Apple, 12 Eylül’deki özel etkinliğinde iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR ve Apple Watch Series 4’ü tanıttı. 21 Eylül’de ilk dalga ülkelerde satışa sunulan iPhone XS için Ming-Chi Kuo tarafından önemli bir araştırmaya ait rapor paylaşıldı.

Apple analisti Ming-Chi Kuo’nun son araştırmasının sonucuna göre, XS Max’e olan müşteri ilgisi bir hayli yüksek. Kuo, iPhone XS Max’e olan müşteri ilgisinin beklenenden daha iyi olduğunu söylüyor.

64 GB, 256 GB ve 512 GB depolama alanı seçenekleriyle sunulan iPhone XS ve XS Max’in NAND flash depolama biriminin tek tedarikçisi Samsung. Ciddi bir üretim sorunundan dolayı 512 GB’lık depolama alanına sahip iPhone XS ve XS Max’in temininde sıkıntılar yaşanıyor. Bu nedenle müşterilerin daha fazla beklememek, en yeni iPhone’a bir an evvel ulaşmak adına 256 GB’lık modele yöneldikleri belirtiliyor.

En popüler renk seçenekleri ise sırasıyla altın, uzay grisi ve gümüş. Müşterilerin gümüş renkli iPhone XS ve XS Max’e olan ilgilerinin oldukça düşük olduğu belirtiliyor.

Ming-Chi Kuo’nun beklentisine göre XS Max’in sevkiyatlarında 2018’in dördüncü çeyreğinde istikrarlı bir artış yaşanacak. Analistin raporuna göre her yönüyle XS Max müşteriler arasında oldukça popüler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz