Ana Sayfa Haberler watchOS 5.1 Beta 2 Geliştiriciler İçin Yayınlandı!

watchOS 5.1 Beta 2 Geliştiriciler İçin Yayınlandı!

0
watchOS 5.1 Beta 2 Geliştiriciler İçin Yayınlandı!

Apple, ilk beta sürümün yayınlanmasından 2 hafta sonra geliştiriciler için watchOS 5 Beta 2 sürümünü yayınladı.

Apple Developer Center’dan uygun geliştirici sürümünü yükledikten sonra iPhone’unuzdaki Apple Watch uygulamasından Genel > Yazılım Güncelleme kısmından en yeni betayı hemen şu an yükleyebilir, kullanabilirsiniz.

Güncellemeyi indirdikten sonra yükleyebilmek için saatinizin en az yüzde 50 oranında bir şarja sahip olması ve güç adaptörüne bağlı olması gerekiyor. iPhone’unuzun saatin kapsama alanında olması ise şart.

watchOS 5.1 ile beraber grup FaceTime özelliği geliyor. Ancak Apple Watch sadece sesli FaceTime destekliyor. Grup FaceTime’da 32 kişiye kadar destek sunulduğunu da belirtmiş olalım.

Yeni watchOS, Series 4 için tam ekran renk seçeneğini de destekliyor. Bu özellikle beraber kullanıcılar için birden fazla renk tonu kullanabilir durumda olacak. Daha eski Apple Watch modellerine de dairesel renk seçenekleri eklenebilecek.

watchOS 5 güncellemesi ile Etkinlik Yarışmaları, gerçek zamanlı bas konuş iletişimi için Walkie-Talkie modu, Siri kısayolları için destek, yeni kadranlar ve daha birçok yeni özelliği beraberinde getirdi.

Güncelleme; Series 1, Series 2, Series 3 ve Series 4 model akıllı saatler ile uyumlu. Ancak ilk nesil Apple Watch ile uyumlu olmadığını hatırlatalım.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz