Ana Sayfa Haberler Geliştiriciler için watchOS 5.1 Beta 3 Yayınlandı

Geliştiriciler için watchOS 5.1 Beta 3 Yayınlandı

0
watchOS 5.1 Beta

Apple, yeni watchOS 5 işletim sistemini piyasaya sürmesinden üç hafta sonra geliştiriciler için watchOS 5.1 Beta 3’ü yayınladı.

Apple Geliştirici Merkezi’nden uygun konfigürasyon profilini yükledikten sonra yeni watchOS Beta sürümünü iPhone’daki Watch uygulaması aracılığıyla Genel > Yazılım Güncelleme menüsünden indirilebilir.

Güncellemeyi indirmek ve yükleyebilmek için Apple Watch’un en az yüzde 50 oranında şarja sahip olması gerekiyor. Ayrıca Apple Watch’un şarj cihazına bağlı ve iPhone’un kapsama alanında olması gerektiğini belirtelim.

watchOS 5.1, Grup FaceTime özelliği için destek sunuyor. Apple Watch ile yalnızca Grup FaceTime çağrıları yanıtlanabiliyor, görüşme yapılamıyor. Grup FaceTime, aynı anda 32 kişiye kadar sohbet etmenizi sağlayan son derece kullanışlı bir özellik.

watchOS 5.1 Renkli Saat Kadranı

watchOS 5.1 güncellemesi, Apple Watch Series 4 için kullanıcıların birden fazla renk arasından seçim yapabildiği tam ekran yeni “Renk” temalı saat kadranlarını sunuyor. Ayrıca eski Apple Watch modelleri için de özel “Renk” temalı saat kadranları sunuluyor.

macOS 10.14.1 ve iOS 12.1‘in yanı sıra watchOS 5.1’de 70’den fazla emoji karakterini destekliyor. Yeni emoji karakterleri arasında kalpli yüz, kızıl saçlı yüz, gri saçlı yüz, kıvırcık saçlı yüz, süper kahramanlar, kanguru, tavus kuşu, papağan, ıstakoz, kek ve mango gibi seçenekler yer alıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz