Ana Sayfa Apple Apple TV servisini ne zaman hizmete sunacak?

Apple TV servisini ne zaman hizmete sunacak?

0

Apple’ın Amazon Prime Video ve Netflix benzeri yayın hizmeti bir süredir merakla bekleniyordu. Apple TV hizmeti için kullanıcıları daha ne kadar bekletecek?

Apple’ın merakla beklenen TV servisi, The Information’ın haberine önümüzdeki yılın ilk yarısında kullanıcıların hizmetine sunulacak. Henüz resmi olarak ismi belli olmayan ancak şimdilik Apple TV olarak çağırılan servisin tek başına bir uygulama olarak piyasaya çıkacağı düşünülüyor.

Apple TV servisini önce ABD’de kullanıma sokacak

Apple’ın yeni TV hizmeti ilk olarak ABD’de yayına girecek. Ardından sadece birkaç ay sonra 100’den fazla ülkede hizmete girecek.

Yeni iPad Pro 2018 fiyatı ve çıkış tarihi

Teknoloji devi Apple, dijital medyada ve akıllı telefonlarda yayın yapabilmek için yıllardır uğraşıyor. Ancak komplike lisans anlaşmaları ve rakiplerin pastadan çoktan pay almış olması sebebiyle istenen proje bir türlü hayata geçememişti.

iOS cihaz sahibi kullanıcılara ücretsiz mi olacak?

Yine The Information’ın haberine göre Apple, yeni yayın servisi konusunda epey istekli olan Apple, piyasadaki Amazon ve Netflix hakimiyeti kırarak özellikle iOS kullanıcıları için ücretsiz bir alternatif yaratmak istiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz