Ana Sayfa Apple Apple Watch 4 satışa çıktı

Apple Watch 4 satışa çıktı

0

Apple’ın yeni iPhone modelleri ile birlikte resmi olarak tanıttığı Apple Watch 4 satışa çıktı. Hem 44 mm hem de 40 mm modellerin Türkiye satışı başladı.

Apple Watch 4 özellikleri

40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı boyutta olan Watch Series 4, böylece önceki modellere kıyasla yüzde 30 daha büyük bir ekrana ev sahipliği yapıyor. 64-bit çift çekirdekli S4 işlemci güç veriyor. Böylece iki kat daha fazla performans sunduğunu belirten Apple, ivmeölçer ve jiroskop gibi donanım iyileştirmeleri ile cihazı Watch 3’e kıyasla daha da güçlendirdi.

Kış Saati Uygulaması Apple Watch Series 4’ü Vurdu!

Digital Crown uygulamaların çok daha iyi bir şekilde kontrol edilebilmesi için yeniden tasarlandı. Bunun yanı sıra saat arayüzü yenilendi. Böylece büyük ekranın avantajından faydalanılarak çok daha fazla bilgi kullanıcılara sunuluyor.

bilgisayar ürünlerinde kdv indirimi

 

Apple Watch 4 satışa çıktı

Hepsiburada‘da başlayan satışlarla ile birlikte yeni Apple Watch modellerine Apple Türkiye Garantili olarak sahip olabilirsiniz. Tüm Apple Watch 4 modellerine, yukarıdaki görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz