Ana Sayfa Apple Yeni Nesil Airpods Veri Tabanında Gözüktü!

Yeni Nesil Airpods Veri Tabanında Gözüktü!

0

İlk modelini 2016 yılında gördüğümüz kablosuz kulaklık modeli AirPods’un yeni sürümü Bluetooth’un veri tabanında gözüktü.

Bluetooth sertifikasyon sürecini tamamlayan yeni nesil kablosuz kulaklıkların model numaraları A2031 ve A2032 olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni modellerde donanım versiyonu olarak ise REV1.1’i görüyoruz. Eski modelde bu REV 1.0’dı.

iPhone modellerinde Bluetooth 5.0 teknolojisine geçilmesinin ardından bu tarafta da bu standardın kullanıldığını görüyoruz. Yani yeni AirPods modelleri Bluetooth 5.0 ile telefon iPhone, iPad ya da Mac’e bağlanacak.

Yeni Nesil AirPods Modeli Veri Tabanında Gözüktü!

Çeşitli sızıntılara göre Apple ikinci nesil AirPods modellerinde herhangi bir temasta bulunmaksızın Siri’nin kontrol edilebilmesi üzerinde çalışıyor.

Ayrıca beklentiler arasında AirPower ile kullanılabilen yeni bir kablosuz şarj yuvası da var. Sızıntılar, kulaklıların saklandığı yerin de kablosuz bir şekilde şarj olabileceğini gösteriyor.

AirPower’ın ise ısınma ve diğer birtakım sorunlardan dolayı geciktiği belirtiliyor. Hatta öyle ki Apple, AirPower’ı deyim yerindeyse kendi web sitesinden kaldırdı. Ancak iPhone Xs ve Xs Max’de AirPower’dan bahsetmeye devam ediliyor. Bu da cihaz için halen bir umut demek.

Yeni nesil kulaklıkların ise ne zaman tanıtılacağı şu an için belli değil. Ancak ilk modelin tanıtımdan bir hafta önce veri tabanına eklendiği düşünüldüğünde bu modelin de kısa süre içerisinde tanıtılacağı öngörülüyor.

Eğer Apple bu şekilde ilerlerse ikinci nesil modelleri Kasım sonu, Aralık başı gibi görebiliriz. Fiyat tarafında ise beklentiler 200 dolar seviyesinde.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz