Ana Sayfa Apple iPhone’lar İçin LG Tarafından 400 Bin Adet OLED Panel Üretilecek!

iPhone’lar İçin LG Tarafından 400 Bin Adet OLED Panel Üretilecek!

0
LG, iPhone'lar İçin 400 Bin Adet OLED Panel Üretecek!

Geçtiğimiz aylarda çıkan haberlere göre LG, Apple’ın ekran tedarikçilerinden biri olacaktı. Durum o ki firma iPhone’lar için OLED üretmeye başladı.

Birkaç ay önceki haberler LG ve Apple arasında bir anlaşma imzalandığını gösteriyordu. Güney Kore merkezli üreticilerden biri olan firmanın iPhone modelleri için yıl sonuna kadar 400 bin adet ekran üretip teslim edeceği bildiriliyor. Şirketin şimdiden seri üretime başladığı belirtiliyor.

LG’nin yanı sıra Samsung da Apple için ekran üretiyor. Hatta Apple’ın en büyük tedarikçisi olma unvanını Samsung taşıyor. Samsung tarafında verilen rakamlar 36 milyon dolar civarında. Bununla beraber ekran başına maliyetin 90 dolar dolaylarında olduğunu belirtmekte yarar var. Yani gerçek anlamda ciddi rakamlardan bahsediliyor.

Yapılan işbirliğinin boyutu şu an içik küçük olabilir ancak LG için konumunu iyi hale getirme ve ilerleyen yıllarda Apple’ın önemli tedarikçilerinden biri olma anlamına geliyor.

Hatırlanacağı üzere firma geçtiğimiz yıllarda bir takım talihsizlikler yaşayarak maalesef ki kullanıcılarının bir kısmını zor durumda bırakmıştı. Ancak birçoğunun paralarını geri aldığını da eklemiş olalım.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz