Ana Sayfa Apple 2019 model Apple telefonlarda modellerinde sürpriz!

2019 model Apple telefonlarda modellerinde sürpriz!

0

Bu sene olduğu gibi önümüzdeki yılda da Apple tarafından üç yeni iPhone modelinin tanıtılması bekleniyor. Ortaya çıkan raporlara göre yeni iPhone modellerinin herkesi şaşırtacağını söyleyebiliriz.

iPhone X Modelleri İçin Ekran Değişim Programı Başladı!

Apple, 2019 yılında satışa sunacağı iPhone’larda sürpriz yapabilir!

Yapmış olduğu isabetli tahminler ile ünlenen Apple analisti Ming-Chi Kuo geçtiğimiz saatlerde paylaşmış olduğu rapor ile birlikte yeni iPhone modelleri hakkında önemli bir iddiada bulundu.

Ming- Chi Kuo‘nun raporuna göre Apple‘ın önümüzdeki yıl Eylül ayında lanse edeceği yeni akıllı telefonlarında kullanıcılarına yepyeni bir anten teknolojisi sunmaya hazırlanıyor.

apple

Kuo hazırlamış olduğu rapor ile birlikte 2019 iPhone modellerinde iki adet LCP anteni ve dört adet MPI anten bulanacak. Böylece iPhone XR ve iPhone XS modellerinde karşımıza çıkan anten yapısını tamamen değiştirilecek.

Yeni nesil modellerdeki MPI antenleri için 5 farklı tedarikçi ile anlaştığı iddia edilen firmanın söz konusu yapacağı bu değişikliğin internet ve 5G performansına olumsuz yönden herhangi bir etkisi olmayacağı da belirtiliyor.

Tabi, yeni nesil iPhone serisinin tanıtılmasına yaklaşık 10 ay olduğu için bu cihazlar için net konuşmak mümkün değil. Henüz detayları bilinmeyen A13’den güç alacak olan yeni iPhone modellerinde, Face ID konusunda büyük bir gelişime imza atılması bekleniyor. Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz