Ana Sayfa Apple iPad Pro parçalarına ayrıldı!

iPad Pro parçalarına ayrıldı!

0
ipad pro

Yeni Macbook Air ve Mac Mini ile birlikte tanıtılan iPad Pro iFixit tarafından parçalarına ayrıldı. Yeni iPad’in yanı sıra Apple Pencil‘ın da içini açtılar.

iPhone XR satışları nasıl gidiyor?

Yeni iPad Pro ve Apple Pencil’ın içini açtılar!

Apple’ın iddialı ürün serilerinden olan ürün, bu yıl ciddi bir evrim geçirdi ve çerçevelerden kurtularak aynı zamanda ana ekran butonuna da elveda dedi.

Birçok elektronik alette olduğu gibi yeni iPad Pro’da iFixit’in elinden kurtulamadı ve parçalarına ayrıldı. 11 inç boyutundaki modeli ele alan ekip, tam 18 adımda amaçlarına ulaşabildiler. Sonuca baktığımızda ise iFixit tamir edilebilirlik açısından modele sadece 10 üzerinden 3 verdi.

ipad pro

Detaylarına baktığımızda ise USB Type-C portunun modüler olmasından artı puan alan modelin fiziksel bir butona sahip olmamasının da tamiri kolaylaştırdığı belirtilmiş.

7812 mAh kapasitesindeki bataryaların son derece sıkı yapıştırılması ise ilk eksiyi hanesine yazdırıyor. LCD ile camın birbirine sabit olması da yine olası bir cam kırılması durumunda tüm ekranın değiştirilmesine neden olacağı için yine eksi hanesine yazıldı. Çok fazla yapıştırıcı kullanılmış olması ise işi en çok zorlayan kısım olarak verilmiş.

Tamiri son derece zor olan yeni iPad Pro ülkemizde 5899 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz