Ana Sayfa Apple Apple katlanabilir iPhone için çalışmalara başladı!

Apple katlanabilir iPhone için çalışmalara başladı!

0
katlanabilir iphone

Akıllı telefon üreticilerinin tam ekrana sahip olan modellerinden sonra şimdi de katlanabilir telefon modelleri için çalışmaya başladıklarını biliyoruz. Katlanabilir telefonlarla ilgili Samsung‘un ciddi girişimleri olduğunu ve çok geçmeden piyasaya sürmek istediğini de belirtelim. Şimdi ise Apple tarafından bir sürpriz ortaya çıktı ve katlanabilir iPhone modeli için yeni patent alındı.

Siri üzerinden Google Asistan dönemi başladı!

Apple katlanabilir iPhone için çalışmalara başladı!

Apple katlanabilir iPhone konusunda bazı patentleri almaya başladığını belirtelim. Hatta tam olarak isim vermemiz gerekirse, “Electronic device with wrap around display” yani “ekran çevresinde sarmalanan elektronik cihaz” şeklinde çevirebiliriz. Bank of America analistlerine göre Apple’ın bir sonraki büyük atılımı 2020‘de bu cihaz ile birlikte gerçekleşecek ve alınan bu patentlerde bunun en büyük ispatı şeklinde yorumlanıyor.

Tüm bunların dışında cihazda OLED ekranın kullanabileceğini de belirtelim. Bunun nedeni ise OLED ekranlardaki piksellerin ayrı ayrı manipüle edilebiliyor olmaları. Yani LCD ekranlardaki teknolojiler bunlara olanak sağlamıyor.

katlanabilir iphone

Apple’ın aldığı patentten de anlaşılacağı üzere Samsung’un katlanabilir telefonundan daha farklı bir tasarıma sahip olacak. Samsung’da katlanabilen telefon olarak geçen model Apple’da etrafı çeviren ve sarmalayan olarak isimlendiriliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz