Ana Sayfa Apple Apple, Düşük iPhone Satışlarından Sonra X’in Üretimini Artırıyor!

Apple, Düşük iPhone Satışlarından Sonra X’in Üretimini Artırıyor!

0
Apple, Düşük iPhone Satışlarından Sonra X'in Üretimini Artırıyor!

Apple, ürettiği yeni iPhone modellerinde beklediği satış oranlarına ulaşamadığı için X’in üretimini yeniden artırmaya başladı.

The Wall Street Journal tarafından yayınlanan bir rapora göre iPhone Xs ve Xs Max’in satışları, beklentilerin oldukça altında. Bundan dolayı OLED ekranlarda oldukça fazla stoğu olan firma iPhone X’in üretimini artırmaya başladı.

Firma OLED panelleri Samsung’dan alıyor ve bunları belli bir sayıda aldığı için şu an elinde oldukça fazla ekran mevcut. Yeni modellerin üretiminde azalmaya gidilince, üretim X’e kaymış durumda.

Yayınlanan bir başka raporda iPhone X’in, Xs ve Xs Max’tan daha ucuza satılacağı aktarılıyor. Bunun da sebebinin yeni modellere göre daha ucuz maliyetler olarak belirtiliyor.

Firma, oldukça büyük umutlarla tanıttığı üç yeni modelinde beklediği ilgiyi bulamadı. Ve bu üç modelde de üretimde küçülmeye gittiği biliniyor.

Raporlar; firmanın X’in üretimine tekrardan devam edip, bunu nispeten ucuz iPhone satın satın almak isteyen kullanıcılara biraz daha ucuz fiyata satacağını gösteriyor.

Kullanıcıların firmayı tercih etmesinin sebepleri arasında uzun yıllar güncelleme desteği, ürününün arkasında durma ve nispeten hızlı bir şekilde teknik destek verebilme gibi noktalar var.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz