Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 4’ün İade Süresi 45 Gün Oldu!

Apple Watch Series 4’ün İade Süresi 45 Gün Oldu!

0
Apple Watch Series 4'ün İade Süresi 45 Gün Oldu!

Eylül ayında tanıtılan Apple Watch Series 4’ün normal şartlarda 14 gün olan iade süresi, yasal zorunluluklardan dolayı 45 gün oldu.

Akıllı saat sektöründe bir ilke imza atarak EKG çekebilen saatin iade süresi bu özelliğinden dolayı 45 güne çıkarıldı.

Sızıntılara göre bütün Apple Store ve Apple yetkililerine müşterilerin iade süresi hakkında bilgilendirme yapılıyor. Yapılan bilgilendirmede normalde 14 gün iade hakkı tanınan saatte bu sürenin uzatıldığı belirtiliyor.

Yasalar, tıbbi özelliklere sahip cihazlarda iade süresini 45 gün olarak belirlemiş durumda.

Series 4’ü telefon, e-mail ve şirketin sitesindeki çevrimiçi yardım üzerinden iade edebilmeniz mümkün. Direkt olarak Apple Store’a iade etmek istiyorsanız, önceden Apple Destek ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Apple, saatin EKG çekebilme özelliğini ilk olarak ABD’de kullanıcılara sunacak. Bununla beraber saatten alacağınız 30 saniyelik ölçüm ile kalp ritmindeki bozukluğun anlaşılabildiği aktarılıyor.

WatchOS 5.1.2 ile beraber kullanılabilecek olan özellik, FDA onaylı. Ancak firma tarafından bu konuda yapılan açıklamaya göre buradan alınan sonuçlar ile herhangi bir karar almak doğru değil. Profesyonel olarak bir doktora danışmanızın çok daha önemli olduğu eklenen notlar arasında.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz