Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 4’ün Satışları İyi Gitmiyor

Apple Watch Series 4’ün Satışları İyi Gitmiyor

2
Apple Watch Series 4'ün Satışları İyi Gitmiyor

Series 3, Apple’ın akıllı saatleri arasında hala önemli bir oyuncu. Zira eski model, yeni Apple Watch Series 4’ü geride bırakarak 2018’in üçüncü çeyreğinde Apple’ın saat satışlarını artırmış.

Bununla beraber Apple Watch Series 4, 3. nesil saatten daha az satıyor. Ayrıca IDC’nin son tahminleri, Apple’ın üçüncü çeyrekte 4,2 milyon Apple Watch gönderdiğini gösteriyor.

Geçen yılın aynı döneminde 2,7 milyon civarında ünite gönderilmişti.

Cupertino merkezli teknoloji devi; Eylül ayında daha büyük, aynı zamanda geliştirilmiş ekran ve gelişmiş sağlık takip özelliklerine sahip yeni modeli tanıtmış olsa da firmanın giyilebilir satışlarının çoğunu Series 3 oluşturuyor.

IDC’nin raporuna göre kullanıcılar daha uygun fiyatlı bir akıllı saat istiyor. Aynı firmanın tahminlerine göre yakın zamanda satışa çıkan Series 4, üç aylık sevkıyatların %20’sinden daha azını oluşturuyor.

Birkaç ay önce tanıtılan saatte akıllı saat sektöründe ilk defa kullanılan EKG çekme özelliği mevcut. FDA onaylı olan bu özellik, ilk olarak ABD’deki kullanıcılar için kullanıma sunuldu.

Ülkemizde de satın alınabilen Series 4, 3099 Türk Lirası fiyat etiketine sahip. Akıllı saatin yurt dışı satış fiyatı 399 dolar olarak karşımıza çıkıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

  1. 4ncü nesil akıllı saat abd de 399 $ satılırken ülkemizde 1$ kabaca 6 TL olsa bile 2400 TL değerine tekabül ederken 3099 TL ye satılması fahiş bir ücrettir apple türkiye fiyatlarını alınabilir bir değere çekmesi gerekir

  2. Merhaba ben applewatch 4 celullar almak istiyorum türkide yok yurtdışında almak istiyorum bende yurt dışına gidemiyorum nasıl alabilirim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz