Ana Sayfa Apple Apple’dan Merakla Beklenen AirPower İçin İş İlanı!

Apple’dan Merakla Beklenen AirPower İçin İş İlanı!

0
Apple'dan Merakla Beklenen AirPower İçin İş İlanı!

Apple, ABD ve Yeni Zelanda’daki son iş ilanında halen piyasaya çıkmamış olan kablosuz şarj ürünü AirPower’dan söz etmeye devam ediyor.

Ekim sonu Aralık başı gibi açılan iş ilanı, AirPower ile ilgili. Kablosuz şarj teknolojisinin gelecek misyonu olduğunu belirten firma, dünyadaki en iyi kullanıcı deneyimine sahip kablosuz şarj ünitesini yapmak istediğini aktarıyor. Bunun için de Apple ürünleri için kablosuz şarj teknolojisini tasarlayıp geliştirecek mühendisler arıyor.

Apple, AirPower’ı ilk defa Eylül 2017 etkinliğinde göstermişti. Şirketin pazarlama sorumlusu Phil Schiller, aksesuarın 2018 yılında satılmaya başlanacağını söylemişti.

Şirket, kablosuz şarj destekli iPhone modelleri ve Apple Watch ile aynı anda şarj imkanı sağlayan ayrıca oldukça geniş aktif şarj alanı sunan AirPower’ın 2018’de geleceğini duyurmuştu. AirPods ve Series 3 saat için bu ürünün opsiyon olduğu da eklenmişti.

Cihazda teknik zorluklarla karşılaşan firmanın ürünü ne zaman kullanıcıların beğenisine sunacağı ise belli değil.

Şirket bu kablosuz şarj ünitesi hakkında aylardır herhangi bir şey söylemiyor. Tanıtımdaki vaatlerin gerçekleştirilmesi için firmanın sadece 3 haftası bulunuyor.

Apple, Eylül 2018’deki tanıtımdan sonra resmi sitesinden ürün ile ilgili çoğu dokümanı kaldırmıştı. Yayınlanan son iş ilanları firmanın bu ürün üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Ancak görünen o ki şirketin tanıttığı yeni kablosuz şarj ünitesi son günlerini yaşadığımız 2018 yılı içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulmayacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz