Ana Sayfa Apple Tesla’nın Tasarımcılarından Andrew Kim, Apple’da Çalışmaya Başladı!

Tesla’nın Tasarımcılarından Andrew Kim, Apple’da Çalışmaya Başladı!

0
Tesla'nın Tasarımcılarından Andrew Kim, Apple'da Çalışmaya Başladı!

Tesla’da tasarım tarafında oldukça güçlü ve önemli bir isim olan Andrew Kim, aldığı tekliften sonra Apple’da çalışmaya başladı.

Microsoft’ta önemli işlere imza attıktan sonra Tesla’ya geçen Andrew Kim’in yeni durağı Apple.

Windows 10’un kullanıcı arayüzünde çalışan ünlü tasarımcı, Xbox One S ve HoloLens gibi ürünlerde de çalışmıştı. Tasarımcının Microsoft macerası üç buçuk yıl sürdü. Microsoft’tan sonra Tesla’ya geçen Kim, Model S, 3, X ve Y araçlarının yanı sıra Roadstar V2 ve Semi modellerinin de tasarımlarında çalışmıştı.

Aralık ayından itibaren Apple’daki işine başlayan Kim’in firmanın ilgilendiği SUV modelleri üzerinde çalışacağı düşünülüyor. Otonom modellere ilgi duyan Apple, 2016 yılında fiziksel donanımlar üzerinde çalışan ekipleri de işe aldığını duyurmuştu.

Doug Field’in Apple’a dönmesinin ardından Andrew Kim’in de işe alınması, şirketin bu konu hakkında oldukça ciddi düşündüğünü gösteriyor. Önümüzdeki yıllarda Apple ve Andew Kim’in neler yapacağını görüyor olacağız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz