Ana Sayfa Haberler iOS 12.1.3 Geliştiriciler İçin İndirmeye Sunuldu!

iOS 12.1.3 Geliştiriciler İçin İndirmeye Sunuldu!

0
iOS 12.1.3 Geliştiriciler İçin İndirmeye Sunuldu!

Apple, bugün geliştiriciler için iOS 12.1.3 güncellemesini yayınladı. Yeni yayınlanan güncelleme aslında bir önceki sürüm ile aynı.

Yeni güncellemede beklenmedik bir şekilde sürüm numarasında değişikliğe gidilmiş. Sürüm numaraları işletim sisteminde bir hata düzeltildiğinde ya da yeni bir özellik eklendiği zaman değiştiriliyor.

Çin’de Apple ile Qualcomm arasında geçen bir patent tartışmasından dolayı Çin özelinde arayüzdeki bir animasyon değiştirildi.

Son açılan uygulamaları yönetme ekranında uygulamaları yukarı doğru kaydırıp kapatma sırasındaki animasyon, bu sürümde değiştirildi. Zira bu animasyonun patentinin Qualcomm’a ait olduğu belirtildi. Dolayısıyla Çin’deki iPhone satışlarını engellememek adına bu değişikliğe gidildiği aktarılıyor.

Bir diğer patentin ise işletim sisteminin duvar kağıtlarındaki görselleri yeniden boyutlandırması ile ilgili olduğu eklenen notlar arasında.

iOS 12 ile gelen önemli özellikler arasında grup FaceTime ve çift sim desteği var. Yayınlanan güncellemeyi Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme kısmından kontrol edip, indirebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz