Ana Sayfa Haberler iOS 12.1.2’de Bazı Kullanıcılar Şebeke Sorunu Yaşıyor!

iOS 12.1.2’de Bazı Kullanıcılar Şebeke Sorunu Yaşıyor!

0
iOS 12.1.2'de Bazı Kullanıcılar Şebeke Sorunu Yaşıyor!

Bazı kullanıcılar kısa süre önce yayınlanan iOS 12.1.2 sürümünde hücresel veriyi kullanılmaz hale getiren bir hata ile karşı karşıya.

Sorun ciddi bir şekilde yaygın olmamakla beraber oldukça önemli. Problem ilk etapta sadece Türkiye’yi ilgilendiriyor gibi gözüküyordu ancak yurt dışındaki bazı kullanıcılar da şikayetçi.

iOS 12.1.2 güncellemesinin notlarından:

iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max için Türkiye’deki hücresel bağlantıyı etkileyebilecek bir sorunu giderir.

Bunun yanı sıra Twitter’dan gelen şikayetler, sorunun dünyada da yaşandığını gösteriyor. Bir kullanıcı ise ilginç bir şekilde Facebook ile sorunsuz bağlantı kurulduğunu ancak Safari başta olmak üzere diğer uygulamalarla bağlantı kurulamadığını söyledi.

Sorunun Ayarlar > Hücresel > Seçenekler > LTE’yi Etkinleştir menüsünde bulunan Yalnızca Veri seçeneğinin seçilmesi ile giderilebildiği iddia ediliyor. Cihazınıza gelen güncellemeyi indirip kurduysanız ve halen bu sorunu yaşıyorsanız denemenizde yarar var.

iOS 12.1.2 güncellemesini Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme kısmından indirebilirsiniz. Bunu kurabilmek için cihazınızda en az %50 şarj olması gerektiğini de hatırlatalım.

İlerleyen günlerde yayınlanacak yeni bir güncelleme ile beraber bu problemin tamamen ortadan kaldırılması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz