Ana Sayfa Haberler iPhone 4 İçin Böbreğini Satan Genç, Diyalize Bağlandı

iPhone 4 İçin Böbreğini Satan Genç, Diyalize Bağlandı

0

2011 yılında okulunda statü göstergesi olduğu için iPhone 4 modelini satın almak için böbreğini satan Çinli gencin diğer böbreği de enfeksiyon kaptı.

Xiao Wang, 17 yaşındayken iPhone 4 satın almak için bir böbreğini 3200 dolara satmıştı.

Çıkan haberlere göre gencin ameliyatı steril olmayan yeraltı hastanelerinden birinde yapılıyor. Ve kendisine ameliyattan sonra tek böbreği ile yaşamaya devam edebileceği söyleniyor.

Maalesef ki işler yolunda gitmiyor ve gencin diğer böbreği enfeksiyon kapıyor. Böbreği işlevini kaybeden genç şu an 24 yaşında. Wang, hastalıktan dolayı ömrünün kalan kısmında belli zamanlarını diyalizde geçirecek. Bu durumdan tek kurtuluşun ise böbrek nakli olduğu aktarılıyor.

Gencin diyaliz için gereken ücreti karşılaması gerektiği eklenen notlar arasında. Bunun yanı sıra Çin’de bu tip olayların maalesef sık sık yaşandığı iletiliyor.

Cihazın fiyatı 16 GB depolama alanına sahip sürüm için 199 dolar, 32 GB depolama alanına sahip sürüm için ise 299 dolardı. Siyah ve beyaz olmak üzere sadece iki adet renk seçeneği kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Cihaz, sektörde oldukça ses getirmişti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz