Ana Sayfa Haberler iPhone Xs Max Bu Sefer De Patladığı İçin Gündemde!

iPhone Xs Max Bu Sefer De Patladığı İçin Gündemde!

0
iPhone Xs Max Bu Sefer De Patladığı İçin Gündemde!

Apple, bu sefer de Eylül ayında tanıtılan modellerden biri olan iPhone Xs Max’in önce yanıp sonrasında patlaması ile gündemde.

Ohio’lu bir kullanıcı, satın aldığı Xs Max’in başına gelen bu durumdan dolayı oldukça şikayetçi.

Kullanıcının aktardığı bilgiye göre telefon cebindeyken yanmaya başlıyor ve bir süre sonra patlıyor. Kullanıcı, bu olaydan sonra Apple mağazasına giderek durumu aktarıyor. Mağazadaki çalışanların kendisiyle ilgilenme ve telefonu değiştirme konusunda yetersiz kaldığını aktaran kullanıcı, şirketin kendisine sadece değişim teklif ettiğini belirtti.

iPhone Xs Max Bu Sefer De Patladığı İçin Gündemde!

20 dakika boyunca mağazadaki müşteri temsilcisiyle konuştuktan sonra telefondan zorla sim kartı çıkarılabilmiş. Cihazın güvenlik departmanına gitmesi gerektiği söylendikten sonra 40 dakika boyunca kimse tarafından bilgilendirilmemiş.

En son bir yetkili bulan cihazın sahibi, telefonunu paketlenmiş bir şekilde almış. Ve kendisine bunun firmanın mühendislik bölümüne gönderilmesi gerektiği, yoksa değişim cihazı alamayacağı söylenmiş.

Dükkan kapanmadan bir saat önce yanmış telefonla çıkan tüketici, yanan kıyafetlerinin ne olacağını sorduğunda yetkili çalışan bu konuda bir şey yapamayacaklarını belirtmiş.

Olayın nasıl sonuçlanacağı konusunda ise şimdilik bir bilgi yok.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz