Ana Sayfa Haberler iPhone XR’ı En Çok Android Kullanıcıları Tercih Ediyor

iPhone XR’ı En Çok Android Kullanıcıları Tercih Ediyor

1
iPhone XR'ı En Çok Android Kullanıcıları Tercih Ediyor

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki Android’ten iPhone’a geçen kullanıcıların ciddi bir kısmı, Eylül ayında tanıtılan iPhone XR modelini tercih ediyor.

CIRP isimli araştırma şirketinin yaptığı araştırmaya göre iPhone’a geçiş sağlayan kullanıcıların büyük bir kısmı XR’ı satın alıyor.

Rapora göre XR modelini tercih eden kullanıcıların %16’sı öncesinde Android işletim sistemine sahip bir telefon kullanıyordu. Bu oran, diğer iPhone modellerine geçiş oranından %5 daha fazla.

iPhone XR'ı En Çok Android Kullanıcıları Tercih Ediyor

Diğer modellere bakıldığında X sahiplerinin %11’i, 8 ve 8 Plus sahiplerinin %12’sinin öncesinde Android kullanıcısı olduğu görülüyor.

Oranlar, Android kullanıcılarının tek arka kameraya sahip XR modelini oldukça beğendiğini gösteriyor.

Araştırmayı yapan CIRP firmasının kurucu ortağı olan Mike Levin ise konuyla ilgili XR modelinin iPhone’a geçiş yapma potansiyeline sahip kullanıcılara hitap edecek şekilde konumlandırıldığını söyledi.

iPhone XR, ülkemizde de satılıyor. XR’ın 64 GB depolama alanına sahip sürümü 7.399 TL, 128 GB depolama alanına sahip sürümü 7.799 TL, 256 GB depolama alanına sahip sürümü ise 8.699 TL fiyat etiketine sahip.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Ülkemizdeki ve dünyada ki ekonomik durumdanmıdır bilinmez ama apple ve piyasa ile ilgili her 5 siteden biri olumlu veya olumusuz diğer 5 inin yaptının tam tersinde haber yapmakta. Ortada bir dengesizlik var ama sanırım yaklaşan dev dalga yüzünden. Neyse yine güzel bir yazı. Sitenizi 2 gün önce keşfettim o günden beri aklıma takılan bir çok şeyin cevabını bulmama yardım ettiniz. Kolay gelsin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz