Ana Sayfa Haberler iOS 13, Bazı iPhone Modellerinde Test Ediliyor

iOS 13, Bazı iPhone Modellerinde Test Ediliyor

0
iOS 13, Bazı iPhone Modellerinde Test Ediliyor

iOS 13 işletim sisteminin geçtiğimiz Ekim ayından bu yana bazı iPhone modellerinde Apple tarafından test edildiği sızdırıldı.

Şirketin bir sonraki işletim sisteminin kullanıcılara sunulmasına aylar var.

İstatistikler gösteriyor ki Apple’ın web sitesini ziyaret eden kullanıcıların bir kısmı iOS 13 işletim sisteminin yüklü olduğu cihaza sahip. Yeni işletim sisteminin yüklü olduğu cihaz sayısı, son zamanlarda artış gösteriyor.

iOS 13, Bazı iPhone Modellerinde Test Ediliyor

Yeni işletim sisteminde dosya sisteminin değişmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra iOS 12 ile kullanıcılara sunulamayan bazı özellikleri de burada göreceğimiz eklenen notlar arasında.

Firma tarafından daha öncesinde açıklanan bazı özellikler ve hata düzeltmeleri, optimizasyon süresinden dolayı henüz kullanıcılarla buluşmadı.

Yeni sürümde iPad uygulamalarını iki farklı pencerede çalıştırmaya ek olarak ekranı bölüp çoklu işlemler yapmak da var. MacOS’da kullanıcılara sunulan karanlık mod seçeneğinin bu sürümle beraber iPhone kullanıcıları için gelmesi bekleniyor.

iOS 13 işletim sisteminin 2019’da yapılacak WWDC etkinliğinde gösterilmesi bekleniyor. Apple’ın geleneğini devam ettirmesi durumunda yeni sürümü, Beta programına katılarak tanıtıldığı gün cihazlarımıza kurabilmek mümkün olacak.

Şu an cihazlarda yüklü olan iOS 12’nin kullanım oranı ise %70 dolaylarında.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz