Ana Sayfa Haberler iTunes Resmen Samsung TV Modellerine Geliyor!

iTunes Resmen Samsung TV Modellerine Geliyor!

1
iTunes Resmen Samsung TV Modellerine Geliyor!

2019’da kullanıcılara sunulacak olan Samsung’un TV modellerinde iTunes desteğinin olacağı şirket tarafından resmi olarak açıklandı.

Bu adımla birlikte 2019 model Samsung TV kullanıcıları, iTunes kütüphanelerine erişebilecek.

Kullandığınız televizyon akıllı olsa bile Apple’ın bu tip servislerine ulaşmak için bir Apple TV‘ye sahip olmanız gerekiyor. Ancak Samsung özelinde 2019 yılında çıkacak olan TV’lerde bu servis, kurulu olarak gelecek.

Kütüphaneye erişim sağlayabilmenin yanı sıra filmler direkt olarak kiralanıp ya da satın alınabilecek.

2019 model Samsung TV modellerinde buna ek olarak AirPlay 2 kablosuz oynatma servisini de göreceğiz. Kullanıcılar, bu servis sayesinde iPhone’un ekranını televizyona yansıtmak için Apple TV almak zorunda kalmıyor olacak.

Samsung’un TV bölümü için 2019’da diğer bazı firmalarla da işbirliği yapacağı bilgisi mevcut. Üreticinin bu pazarda daha büyük bir paya sahip olmak istediği görülüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Gelecek olan şey neymiş anlayamadım. Itunes app’ mi geliyor samsung tv ye yoksa 2019 model samsung tv lerde olacak olan bir yenilik mi bu. Yazmışsınız iyi hoş ta bir şey anlaşılmıyor. 2018 veya daha eski model samsung tv’si olanları ilgilendiren nedir tam olarak? Itunes geliyor diye 2018 samsungu satıp 2019 mu alalım nedir yani mevzu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz