Ana Sayfa Haberler iPhone Xs, Xs Max ve XR İçin Yeni Akıllı Kılıflar Tanıtıldı

iPhone Xs, Xs Max ve XR İçin Yeni Akıllı Kılıflar Tanıtıldı

0

Apple, geçtiğimiz Eylül ayında tanıttığı iPhone Xs, Xs Max ve XR modelleri için yeni akıllı kılıfları kullanıcıların beğenisine sundu.

Cupertino merkezli firmanın tanıttığı yeni kılıflarda batarya gömülü bir şekilde geliyor.

Siyah ve beyaz olmak üzere iki adet renk seçeneğinin sunulduğu kılıflar, Apple‘ın resmi web sitesinde ve Apple Store’larda satılmaya başlayacak.

Yeni akıllı kılıflar; şirketin verdiği bilgiye göre konuşma süresini 39 saate kadar, internet kullanım süresini ise 22 saate kadar artırıyor. Bunun yanı sıra tanıtılan yeni kılıflarda kablosuz şarj desteği bulunuyor. Bu sayede kılıfları kablosuz şarj standının üzerine koyarak şarj edebilmek mümkün.

Satışa çıkan kılıfların kablosuz şarj destekli iPhone 8, 8 Plus ve X modellerinde kullanılamadığı düşülen notlar arasında.

iPhone Xs, Xs Max ve XR için olan kılıfların fiyatı ne kadar?

Kılıflar, yurt dışında 129 dolar fiyat etiketine sahip. Türkiye için belirlenen fiyat ise 999 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Bu üç model için uyumlu kılıflar, 18 Ocak tarihinde Smart Battery Case ismiyle resmi olarak satışa sunulacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz