Ana Sayfa Haberler HomePod, 18 Ocak’tan İtibaren Çin’de Satılmaya Başlayacak

HomePod, 18 Ocak’tan İtibaren Çin’de Satılmaya Başlayacak

0
HomePod, 18 Ocak'tan İtibaren Çin'de Satılmaya Başlayacak

2018 yılında tanıtılan HomePod, 18 Ocak tarihinden itibaren dünyanın en büyük pazarlarından biri olan Çin’de satılmaya başlayacak.

Yaklaşık bir yıl kadar önce kullanıcıların beğenisine sunulan akıllı hoparlör, yaygınlaşmaya başlıyor.

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, geçtiğimiz aylarda cihazın 2019’un başlarında Çin’de satışa sunulacağını açıklamıştı. Durum gerçekleşti ve HomePod, 18 Ocak’ta Çin’de satılmaya başlayacak.

Cihazın ABD fiyatı 350 dolar olarak karşımıza çıkıyor. Ancak Çin’de 2799 Yuan fiyat etiketiyle satılacak. Bu rakam ise 408 ABD doları demek. Dolayısıyla Çin’de HomePod’u satın almak isteyen kullanıcılar bir miktar daha fazla ödüyor olacak.

Çince’nin Kanton ve Mandarin lehçelerini konuşabilen akıllı hoparlör, bu sayede Çin merkezli akıllı hoparlörlerle mücadele noktasında başarılı olabileceğe benziyor.

Akıllı hoparlörün satışta olduğu ülkeler arasında Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Avustralya, Kanada, Fransa ve Almanya var. Şu an için akıllı hoparlörün Türkiye pazarına resmi olarak gelip gelmeyeceği konusunda maalesef ki bir bilgi bulunmuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz