Ana Sayfa Apple Apple, İlginç Bir Alan Adının Kaydını Yaptı

Apple, İlginç Bir Alan Adının Kaydını Yaptı

0
Apple Alan Adı

Apple, dün, ilginç bir alan adının kaydını yaptı. Keşfedilen bir WHOIS kaydına göre, Apple, PrivacyIsImportant.com alan adını satın aldı. Kayıtlar Apple’ın alan adının kaydını Pazartesi günü yaptığını gösteriyor.

Alan adının iletişim bilgilerinde Apple Inc., şirketin adresi, telefon numarası ve e-posta adresi yer alıyor. Alan adının kaydını yapan şirket ise CSC olarak gözüküyor. CSC, büyük şirketler için alan adlarını takip eden ve koruyan bir firma olarak biliniyor.

Apple Alan Adı Domain

Gizlilik Odaklı Bir Pazarlama Kampanyası Yolda Olabilir

Alan adına gitmek istenildiğinde henüz bir web sitesi açılmıyor. Bu nedenle Apple’ın alan adını kullanıp kullanmayacağı veya nasıl kullanacağı şimdilik belirsiz. Ancak Cupertino merkezli şirketin alan adını gizlilik odaklı bir pazarlama kampanyası kapsamında kullanacağı üzerinde duruluyor.

Apple, daha önce Las Vegas’ta düzenlenen CES 2019’u trollemesi ile gündeme gelmişti. Şirket, “Vegas’ta olan Vegas’ta kalır” sloganını baz alarak Las Vegas ile özdeşleşen en önemli sözü “iPhone’unuzda olan her şey, iPhone’unuzda kalır” sloganının yer aldığı billboard ile CES 2019 katılımcılarına göndermede bulunmuştu.

Apple, gizliliğin her zaman temel bir insan hakkı olduğuna inanıyor. Bundan dolayı müşterilerinin kişisel gizliliğine kendini adadı. Ocak ayında FaceTime’da keşfedilen kritik güvenlik açığı özellikle iPhone sahiplerini tedirgin etmişti. Apple’ın müşteri tedirginlikleri gidermek için yeni bir gizlilik odaklı bir pazarlama kampanyasına hazırlandığı düşünülüyor. Bu pazarlama kampanyası kapsamında kaydı yapılan alan adının kullanılıp kullanılmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz