Ana Sayfa Apple iPad mini ve iPad Air’ın özellikleri neler? (Video)

iPad mini ve iPad Air’ın özellikleri neler? (Video)

0

Apple herkesin beklediği tarih olan 25 marta az bir süre kala bugun Apple Store‘u bakım çalışması altına aldı. Apple‘ın bu sürpriz haraketinin ardından herkes yeni ürünleri beklemeye başladı ve bugün yeni, iPad Air ve iPad mini ortaya çıkmış oldu!

Yeni iPad Air özellikleri ve fiyatı!

Apple’ın yeni canavarları ortaya çıktı!

Apple tarafından bugün ortaya çıkan ve herkesi heyecanlandıran iki model vardı. iPad Air ve iPad mini için uzun zaman sonra tekrar güncellendi ve yeni özelliklerine kavuştular. Bu özelliklerle tanıtılan 2 modelinde fiyatları ortaya çıktı. Biz de bu videoda yeni iPad modellerinin özellikleri fiyatına yakından baktık!

Yeni modeller Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak?

Tanıtılmasıyla beraber fiyatları da ortaya çıkan iki model ABD’de satışa çıktı. Türkiye için henüz belirli bir tarih olmayan modelin şu an için sadece fiyatları belli oldu.

Yeni iPad mini fiyatı

Türkiye’de 2.799 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak olan yeni cihaz 64 GB‘ın, 256 GB‘lık sürümü ise 3.899 TLolarak açıklandı. WiFi + Hücresel 256 GB’lık modelin fiyatı ise 4.899 TLolacak.

Yeni iPad Air fiyatı

Yeni modelin Türkiye’deki başlangıç fiyatı 3,499 TL olarak belirlendi. iPad Air 64 GBmodeline karşılık 256 GB’lık versiyonu 4.599 TL. Wi-Fi + Hücresel 256 GB‘lık modelin fiyatı ise 5.599 TL.

 

 

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz