Ana Sayfa Aksesuar Apple, Yeni iPhone Kılıflarını ve Apple Watch Kayışlarını Satışa Sundu

Apple, Yeni iPhone Kılıflarını ve Apple Watch Kayışlarını Satışa Sundu

0
Yeni iPhone Kılıfları

Apple bugün, ikinci nesil AirPods‘un yanı sıra, ek renk seçenekleri ile yeni iPhone kılıflarını ve Apple Watch kayışlarını satışa sundu.

Yeni iPhone Kılıfları

iPhone XS ve iPhone XS Max için Silikon Kılıf Açık Nane, Papaya ve Çini Mavisi olmak üzere üç yeni renk seçeneğiyle yenilendi.

iPhone XS ve iPhone XS Max için silikon kılıf

iPhone XS için Smart Battery Case ise Kum Pembesi renk seçeneği ile yenilendi.

iPhone XS için Smart Battery Case

iPhone XS için Deri Kılıf ise Mavi Kantaron, Gün Batımı ve Leylak renk seçenekleriyle yenilendi. Aynı renk seçenkleri iPhone XS Max için Deri Kılıf’a, iPhone XS için Deri Folyo’ya ve iPhone XS Max için Deri Folyo’ya eklendi.

iPhone XS için Deri Folyo Kılıf

Apple Watch için Spor Kordon’lara Çini Mavisi, Papaya ve Açık Nane renk seçenekleri eklendi. Bunları Apple Watch Series 4 ve önceki nesillere uyacak şekilde 40 mm veya 44 mm olarak alabilirsiniz.

Yeni Apple Watch Kayışları

Apple Watch için Spor Kordon

Tıpkı Spor Kordon’larda olduğu gibi Spor Loop’lar da Çini Mavisi, Papaya ve Açık Nane renk seçenekleri ile yenilendi. Spor Kordon’lar da olduğu gibi bunlar da hem 40 mm hem de 44 mm boyutlarında satın alınabilir.

Apple Watch için Spor Loop

Nike Spor Kordon’lara da Açık Camgöbeği/Tropikal, Sisli Gri/Yosun Grisi ve Siyah/Mor Üzüm renkler ile yenilendi.

Apple Watch Nike Spor Kordon

Ayrıca Nike Spor Loop’lar ise Sisli Gri, Açık Camgöbeği ve Mor Üzüm renk seçenekleri ile yenilendi.

Apple Watch Nike Spor Loop

Yeni Modern Tokalı’lar Mavi Kantaron, Gün Batımı ve Leylak renk seçenekleriyle yenilendi. Deri Loop’a ise Mavi Kantaron ve Gün Batımı renk seçenekleri geldi.

Apple Watch Modern Tokalı

Son olarak, yeni Apple Watch Hermès’in Swift Deri renk seçenekleri arasına Bleu Lin/Craie/Bleu du Nord ve Rose Sakura/Craie/Argile eklendi.

Apple Watch Hermès


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz