Ana Sayfa Aksesuar Kablosuz Şarj Kutulu İkinci Nesil AirPods’a İlgi Büyük!

Kablosuz Şarj Kutulu İkinci Nesil AirPods’a İlgi Büyük!

0
ikinci nesil AirPods

Apple, “Hey Siri” desteği bulunan ve yeni bir kablosuz şarj kutusu ile gelen yeni ikinci nesil AirPods’u piyasaya sürmesinden birkaç saat sonra satışına başladı.

Apple, Yeni AirPods 2’yi Duyurdu! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Stoklar Kısa Sürede Tükenebilir!

Apple, yeni AirPods’u piyasaya sürdüğünde ABD’de kablosuz şarj kutulu AirPods’un tahmini teslim tarihi 27 Mart – 29 Mart’tı. Bu teslim tarihi şu anda 2 Nisan-5 Nisan olarak değişmiş durumda.

Türkiye için kablosuz şarj kutulu ikinci nesil AirPods’un tahmini teslim tarihi 11-18 Nisan olarak gözüküyor. Bu tahmini teslim tarihi illere göre değişiklik gösteriyor.

Kablosuz şarj kutusuna sahip yeni AirPods’u almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Yüksek talepten dolayı Apple’ın stokları kısa süre içinde tükenecek gibi duruyor.

Apple’ın ikinci nesil AirPods’u yeni bir siyah renk seçeneği ve sağlık özellikleri gibi heyecan verici yeni özelliklerle gelmedi, ancak önceki nesle göre önemli yükseltmelere sahip.

“Hey Siri” özelliğine güç veren yeni bir H1 çipi var ve dijital asistana erişmek için AirPods’a iki kere dokunmaya gerek yok. Artık “Hey Siri” diye seslenmeniz yeterli.

İkinci nesil AirPods cihazlar arasında iki kat daha hızlı geçiş yapabiliyor ve ekstra konuşma süresi sunuyor. Yeni AirPods ile toplam konuşma süresi 3 saate çıktı.

Yeni kablosuz şarj kutusu Qi uyumlu ve Qi sertifikalı kablosuz şarj aksesuarları kullanılarak şarj edilebilecek.

AirPower

Apple, bir AirPods’u, bir iPhone’u ve bir Apple Watch’u aynı anda şarj etmek için kendi kablosuz şarj matını tasarladı, ancak 2017’de tanıtılan mat halen piyasaya sürülemedi. Uzun soluklu gecikmeden dolayı kablosuz şarj matının ne zaman piyasaya sürüleceği henüz tam olarak belli değil. Buna karşın, Cupertino merkezli şirketin bugün veya yarın için şarj matını piyasaya süreceği beklentisi hakim.

Kullanıcılar kablosuz şarj kutusunun Qi uyumlu olmasından dolayı Apple’ın AirPower’ına muhtaç değiller. Qi tabanlı herhangi bir mat ile şarj edilebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz