Ana Sayfa Beats Apple’ın Yeni Kablosuz Kulaklığı Powerbeats Pro Göründü

Apple’ın Yeni Kablosuz Kulaklığı Powerbeats Pro Göründü

0
Apple Powerbeats Pro

Geçtiğimiz hafta CNET, Apple’ın antrenman için tasarlanan AirPods benzeri “Powerbeats Pro” isimli bir kablosuz kulaklık üzerinde çalıştığını öne sürmüştü.

Powerbeats Pro adı verilen kulaklık iOS 12.2’nin yayınlanması ile ortaya çıktı.

Apple’ın “Şov Zamanı” özel etkinliği sonrasında yayınlanan iOS 12.2 güncellemesinde 9to5Mac tarafından Powerbeats Pro’nun bir görüntüsü bulundu. Görüntü, Apple’ın Beats markalı kablosuz kulakiçi kulaklığının nasıl görüneceğine dair ilk görünümü sunuyor.

Apple Kablosuz Kulaklık Powerbeats Pro

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/03/25/merakla-beklenen-ios-12-2-guncellemesi-yayinlandi/]

İki Renk Seçeneği ile Gelebilir

Kulaklıkların arasında herhangi bir kablonun yer almadığı ve kulaklıkların Beats markalı bir şarj kutusuna yerleştirildiği görülüyor. Görünüşe göre, Powerbeats Pro, AirPods’dan farklı olarak hem siyah hem de beyaz renklerde piyasaya sürülecek.

Apple’ın Powerbeats Pro’yu ne zaman piyasaya sürmeyi planladığı net değil, ancak iOS 12.2 görüntüsünün yer alıyor olması yakın zamanda piyasaya sürüleceğinin bir işareti olabilir.

CNET, yeni kulaklığın Apple’ın yakın zamanda piyasaya sürdüğü ikinci nesil AirPods’da bulunan H1 çipine sahip olabileceğini ve kablosuz şarj kutusunun Qi destekli olabileceğini söyledi. Yeni Powerbeats’in ayrıca AirPods’dan daha iyi bas etkili ses deneyimi sunması bekleniyor. Bir antrenman kulaklığı olarak su geçirmezlik özellikli olması da beklenenler arasında.

Bu şartlarda şarj kutusunun uzun zamandır beklenen AirPower ile uyumlu olma ihtimali söz konusu. Söylentiler Apple’ın kablosuz şarj matının yakın gelecekte piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Yeni Powerbeats’in fiyatının ne olacağı hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor. Apple, kablosuz şarj kutulu AirPods için 1.399 TL gibi bir fiyat etiketi belirledi. Mevcut Powerbeats’in fiyatı 1.299 TL ve yeni Powerbeats’in fiyatının da bu seviyelerde olması bekleniyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/03/20/apple-yeni-airpods-2-duyurdu-iste-ozellikleri-ve-fiyati/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz