Ana Sayfa Apple Music Apple Music, 40 Milyonu Aşkın Android Cihaza Yüklendi

Apple Music, 40 Milyonu Aşkın Android Cihaza Yüklendi

0
Apple Music

Sensor Tower tarafından paylaşılan verilere göre, dünya genelinde 40 milyonu aşkın Android cihaza Google Play Store’dan Apple Music yüklendi.

Yeni Kullanıcı Sayısında Güçlü Büyüme

Apple’ın müzik servisi uygulamasının 2019 yılının sonuna kadar 3.8 milyon yeni Android cihaza yüklenmesi öngörülüyor. Bu kurulum rakamı 2018 yılının 4. çeyreğinde 3.3 milyondu ve bir önceki yıla göre yüzde 65 oranında artış yaşanması bekleniyor.

Apple, birkaç çeyreklik düşüşün ardından Android müzik tabanını 2018 yılının ortalarından sonuna kadar büyütmeyi başardı. 2017 yılının 4. çeyreğinden başlayarak ve 2018’in 2. çeyreğine kadarki süreçte Apple Music yükleyen yeni Android cihaz sayısı 3.3 milyondan 2.3 milyona geriledi.

Android tarafından mevcut çeyreğin Apple Music için yeni kullanıcı yüklemesi konusunda en iyi çeyrek olması bekleniyor.

Apple Music Android

Sensor Tower, 2018 yılının 4. çeyreğindeki yeni kullanıcıların aynı yılın birinci çeyreğine göre yüzde 43 arttığını belirtiyor. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Android cihaz kullanıcılarının Apple Music’i yüklemedeki payı yüzde 28. ABD’yi yüzde 7 ile Hindistan takip ediyor. İngiltere, Brezilya ve Rusya ise sırasıyla yüzde 6, yüzde 5 ve yüzde 4 ile uygulamanın en büyük beş pazarını temsil ediyorlar.

Apple Music, 2015 yılının sonbaharında Android kullanıcıları için Google Play Store’da kullanıma sunuldu. Android uygulaması bu hafta iOS cihazla eşleşecek şekilde yeniden tasarlanan Gözat sekmesiyle güncellendi. Apple güncellemeyle Chromebook’lar için uygulama desteği verdi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz