Ana Sayfa App Store iPhone XS Lansmanında Gösterilen Oyun App Store’a Geldi

iPhone XS Lansmanında Gösterilen Oyun App Store’a Geldi

0
The Elder Scrolls- Blades iPhone XS iOS App Store

Bethesda’nın iOS için geliştirdiği oyunu “Elder Scrolls: Blades”, 2018’de çok sayıda gecikmeyle karşı karşıya kaldıktan sonra App Store’daki yerini aldı.

Oyun ilk önce E3 2018’de duyuruldu ve ardından Bethesda Game Studios’un yönetmeni Todd Howard tarafından Apple’ın Eylül 2018’deki iPhone XS lansmanında sergilendi.

Şu an itibariyle, oyun erken ön erişime açıldı. Bethesda insanları oyuna davet ediyor. Oyunla ilgileniyorsanız şirketin web sitesine ön erişim için kaydolmak üzere bir Bethesda hesabı oluşturmanız gerekiyor.

A12 Bionic’in Performansını Göstermek için Kullanılmıştı

Apple, mobil oyunu A12 Bionic işlemcisinin performansını en yeni nesil iPhone cihazlarında sergilemenin bir yolu olarak kullandı. Howard, etkinlik sırasında Blades’in oyuncuların açık bir dünyada tamamlamaları için görevlerle dolu büyük, first person türünde bir oyun olduğunu söyledi.

Oyunda, imparatorluğun sürgün edilmek zorunda kalan üst düzey ajanlarından oluşan bir grup olan Blades’in bir üyesisiniz. Oyunda evinize dönmek için mücadele veriyorsunuz.

Oyunun App Store sayfasında zindan araştırması, şehir kişiselleştirme, oyuncuya karşı oyunculu arena savaşları, karakter ve teçhizat düzenlemesi ve daha fazlası gibi özelliklerle ilgili bilgiler yer alıyor.

Elder Scrolls: Blades, iOS App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir [Doğrudan Bağlantı]. Ücretsiz oynanabilen birçok oyunda olduğu gibi uygulama içi satın alımlar bulunuyor. Oyundaki uygulama içi satın alımlar 99,99 dolara kadar çıkıyor.

Oyunu indirmeyi düşünüyor musunuz? İndirdiyseniz oyunla ilgili görüşlerinizi lütfen aşağıdaki yorum alanından bizimle paylaşın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz