Ana Sayfa Haberler LTE’li Apple Watch Series 4 Bir Ülkeye Daha Geliyor

LTE’li Apple Watch Series 4 Bir Ülkeye Daha Geliyor

0
Apple Watch Series 4 LTE

LTE’li Apple Watch Series 4 modelleri, 12 Nisan’da Polonya’da piyasaya sürülecek. LTE özellikli en yeni Apple Watch modellerinin siparişleri 5 Nisan’dan itibaren alınmaya başlanacak.

Apple, Polonya için web sitesi üzerinden tarihleri açıkladı, ancak ülkenin Apple Online Store’una henüz LTE’li Apple Watch Series 4 modelleri eklenmiş değil. Bundan dolayı cihazın ülkedeki fiyatının ne olacağı belirsiz.

LTE’li Apple Watch için özel altyapı ihtiyacı bulunuyor. Bu nedenle Apple Watch’un LTE özelliği her ülkede kullanılamıyor. Polonya’daki Apple Watch’ların LTE hizmetini ise operatör Orange sağlayacağını açıkladı.

Apple Watch Series 4, LTE bağlantısı ile iPhone’dan bağımsız çalışabiliyor. İnternet bağlantısı için bir iPhone veya bilinen bir Wi-Fi ağına bağlanması gerekmiyor.  Apple Watch Series 4 modeller, aramaları ve kısa mesajları almak, Apple Music’ten müzik dinlemek, yön bulmak için haritaları yüklemek için iPhone’a ihtiyaç duymuyor.

Elbetteki Apple Watch’un hiçbir modeli iPhone’dan tamamen bağımsız değildir. Apple Watch, yakınında bir iPhone olmadan tam zamanlı olarak kullanılacak pil kapasitesine de sahip değil. Apple Watch’taki LTE, Apple Watch’un çok frekanslı bir anten görevi görmesi için entegre bir eSIM üzerinden çalışıyor.

LTE’li Apple Watch modelleri, ABD, Kanada, Porto Riko, Avustralya, Çin (yalnızca belirli şehirlerde), Danimarka, Fransa, Almanya, Hong Kong, İtalya, Japonya, Kore, Singapur, İspanya dahil olmak üzere sınırlı sayıda ülkede bulunur. , İsveç, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri ve Birleşik Krallık’ta kullanılabiliyor. Cupertino merkezli şirketin yaptığı açıklama sonrası bu ülkelerin arasına Polonya’da eklenmiş oldu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz