Ana Sayfa App Store Haftanın iOS uygulamaları (7 Nisan 2019)

Haftanın iOS uygulamaları (7 Nisan 2019)

0
Haftanın iOS Uygulamaları

iOS cihazlar için popüler uygulama mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca uygulama arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz uygulamaları sizlerle paylaşıyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/05/en-iyi-airpower-alternatifleri-kablosuz-sarj/]

Bu haftanın uygulamaları arasında telefonda kalma sürenizi kısaltmayı hedefleyen, kamera deneyiminizi geliştiren ve sigarayı bırakmanıza yardımcı olan uygulamalar var.

Bu haftanın iOS uygulamaları şöyle:

Forest

Haftanın ücretli uygulamalarından biri olan bu uygulama oldukça yararlı. 126’dan fazla ülkede en çok indirilen bu üretkenlik uygulamasının amacı sizi telefonun başından uzaklaştırmak.

Uygulama bunu yaparken, yaptığı şeyi oyunlaştırarak bundan zevk almanızı sağlıyor. Ne kadar uzun süre telefon başından uzaklaşırsanız o kadar çok ağaç diktiğiniz oyunda bir güzel özellikte göze çarpıyor. Ormanlarınızı geliştirip, topladığınız puanları saklarsanız (2000 puana ulaşırsanız) sizin adınıza gerçek bir fide dikiliyor. Bu sayede dünyaya da güzel bir katkınız oluyor.

Uygulamanın App Store fiyatı şu an 12,99 TL.

Moment Pro Camera

Apple’ın iPhone’larda sunduğu kamera uygulaması oldukça sade. Herhangi bir manuel ayar yapamadığınız bu uygulamadan sıkıldıysanız Moment Pro Kamera uygulaması tam size göre. Üstelik uygulama şu an itibariyle ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor.

ISO değerlerinden, parlaklık ayarlarına kadar bir çok manuel ayarı yapabileceğiniz bu kamerada bokeh efekti de desteklenmekte. Tabii bu efektin sadece iPhone 7 Plus ve üstünde kullanılabildiğini hatırlatmakta fayda var.

Kwit

Sigarayı yeni bıraktınız veya bırakmak mı istiyorsunuz? Bu durumda Kwit size yardımcı olabilir. Sigarayı bıraktığınız andan itibaren size çeşitli istatistikler sunmaya başlayan bu uygulama, sizi sigarayı bırakmanız noktasında motive ediyor. Bunu yaparkende oyun tasarlama tekniklerini, oyun mekaniklerini kullanıyor.

Tasarruf ettiğiniz para miktarını, sigarayı bırakmanızın üzerinden ne kadar geçtiğini görebileceğiniz bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz. Üstelik uygulama ücretsiz olarak indirilebilir durumda.

Bu haftalık önerilerimiz bu kadar. Sizin de önerdiğiniz, kullanmaktan zevk aldığınız iOS uygulamaları varsa lütfen yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz