Ana Sayfa Haberler Apple önemli bir ismi saflarına kattı

Apple önemli bir ismi saflarına kattı

0

Apple, Jaunt VR firmasının kurucusu Arthur van Hoff’u AR/VR ekibinde çalışmak üzere işe aldı. Haber Variety tarafından LinkedIn adlı platformda, Arthur’un profilinde fark edildi. Van Hoff şu an Apple’ın AR/VR ekibinde kıdemli mimar olarak görev alırken, hangi amaçla kendisine başvurulacağı henüz belirsiz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/10/bir-sonraki-macos-surumu-buyuk-degisiklikler-getirecek/]

Jaunt VR transferi!

Jaunt VR adlı şirkette sıkıntı söylentileri 2018 yılında başladı ve şirket bu haberin ardından çoğu çalışanının işine son verdi. Şirket bu hamlenin ardından VR işini bırakarak arttırılmış gerçeklik sektörüne yöneldi. Jaunt şu an arttırılmış gerçeklik ile ilgili bir platform oluşturmak için çalışıyor.

Tüm bunlar olurken firmanın kurucusu Van Hoff 2018’in sonlarında Jaunt’tan ayrılacağını belirtti. Bunun sebebinin Apple olduğu ortaya çıkan bilgiler sonucunda anlaşılmış oldu. Van Hoff’un yeni şirketinde hangi görevi aldığı tam olarak bilinmese de, kendisinin AR ve VR konusundaki uzmanlığı göz önüne alındığında, muhtemelen şirketin çıkması beklenen VR başlığı üzerinde rol alacak.

Söylentiler Apple’ın 2020 yılında bir AR veya VR başlık çıkaraca yönünde. Buna göre şirket, şimdiye kadar yapılmamış bir şeyi yaparak farklı bir deneyim sunacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz