Ana Sayfa Haberler Haftanın iOS oyunları (14 Nisan 2019)

Haftanın iOS oyunları (14 Nisan 2019)

0

iOS cihazlar için popüler uygulama ve oyun mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca oyun arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz oyunları sizlerle paylaşıyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/14/haftanin-ios-uygulamalari-14-nisan-2019/]

Bu haftanın iOS oyunları listesinde rahatlatıcı ve dinlendirici bir deneyim, dünyayı yok edebileceğiniz bir kötülük ve şehrinizi kurabileceğiniz bir serinin oyunu var.

Bu haftanın iOS oyunları şöyle:

Alto’s Odyssey

Team Alto’nun geliştirdiği Alto’s Odyssey tam bir rahatlatıcı deneyim sunuyor. Kahramanınız ile kayak yaptığınız bu oyunda, çeşitli köyler geziyor, bir çok engelle karşılaşıyor, çeşitli görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Ayrıca oyunda bir de sadece rahatlamanızı hedefleyen zen modu var. Bu modda arkaplanda dinlendirici tınılar çalarken, siz de ekrana konsantre olup dertlerinizi bir anlıkta olsa unutuyorsunuz. Oyunun fiyatı şu an App Store’da 34,99 TL.

Plague Inc.

Plague Inc. kötü olmak isteyenlerin oyunu. Oyunda bir kötülüğü kontrol ediyorsunuz. Ve bu kötülük, dünyayı yok etmek istiyor. Bunun için yapmanız gereken ise basit. Karşı konulamaz bir salgın hastalık yaratmak. Bunu yapmayı başarırsanız oyunu kazanıyor, yeni zorlu koşullarla karşılacağınız bir sonraki adıma geçiyorsunuz.

Fakat karşınızda dim dik duran bilim insanları da var. Sizin dünyaya yaydığınız ve sürekli geliştirmekte olduğunuz salgın hastalığa karşı, bilim insanları durmadan çalışıyor. Bu oyunu App Store üzerinden satın almak isterseniz fiyatı 2,99 TL.

SimCity BuildIt

Bu oyunda siz bir belediye başkanısınız. Amacınız ise her belediye başkanının olduğu gibi güzel bir şehir tasarlamak. Bunun için şehrin trafik, yangın, adli olaylarıyla ilgilenecek, şehire görkemli yapılar inşa etmeye çalışacaksınız.

Efsane SimCity serisinin bir oyunu olan bu oyun freemium tarzda. Oynaması ücretsiz olsa da, bir çok oyun için özellik ekstra ücretle satılıyor. Oyun App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Bu hafta seçtiğimiz iOS oyunları bunlar. Hepsinden büyük bir zevk alacağınızdan eminiz. Siz de sevdiğiniz oyunları, haftanın oyunu listesinde olmasını istediğiniz iOS oyunlarını bize yorum olarak belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz