Ana Sayfa Haberler Haftanın iOS uygulamaları (14 Nisan 2019)

Haftanın iOS uygulamaları (14 Nisan 2019)

0
Haftanın iOS Uygulamaları

iOS cihazlar için popüler uygulama mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca uygulama arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz uygulamaları sizlerle paylaşıyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/10/app-store-ile-ilgili-ilginc-bir-analiz-yayinlandi/]

Bu haftanın uygulamaları arasında maç skorlarını canlı olarak öğrenebileceğiniz bir uygulama, dokümanlarınızı daha rahat düzenleyebileceğiniz bir dosya yöneticisi ve bir de video düzenleme yazılımı var.

Bu haftanın iOS uygulamaları şöyle:

SofaScore

SofaScore anlık maç skorlarını ve sonuçlarını görebileceğiniz, isterseniz bunlardan bildirim alabileceğiniz bir uygulama. Uygulamanın en önemli özelliklerinden biri bir çok spor türünü desteklemesi. Ayrıca maç esnasında, maç ile ilgili istatistikleri anlık olarak veren uygulamada, sohbet kısmı da bulunuyor. Uygulama ücretsiz olarak kullanıcılara sunulurken, reklamları kaldırmak isterseniz senelik 12.99 TL’ye abone olabilirsiniz.

Documents by Readdle

Documents by Readdle iOS için en gelişmiş döküman aracıdır. Apple’ın geçtiğimiz senelerde piyasaya sunduğu “Dosyalar” uygulamasının gelişmiş versiyonudur. Uygulama ile internetten indireceğiniz .zip ve .rar dosyalarını açabilirsiniz. Ve bunun gibi diğer dosya türlerini de cihazınızda görüntüleyebilirsiniz. Uygulamada ayrıca bir adet browser, çeşitli eklenti destekleri, Dropbox ve Google Drive entegrasyonu gibi özellikler bulunuyor.

Enlight Videolap

Enlight firmasının yayınladığı Videolap, eğlenceli & güçlü bir video düzenleme uygulamasıdır. iPhone’unuzda klipleri birleştirebilir, düzenleyebilir, metin ve sanatsal efektler ekleyebilirsiniz. Bunun dışında uygulama ile videolarınıza arka plan müzikleri eklemenizde mümkün. Daha bir çok gelişmiş özellik barındıran bu uygulama ücretsiz olarak indirilebilir. Fakat bazı özelliklerin uygulama için satın alım ile açıldığını belirtmekte yarar var.

Bu haftalık önerilerimiz bu kadar. Sizin de önerdiğiniz, kullanmaktan zevk aldığınız iOS uygulamaları varsa lütfen yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz