Ana Sayfa Apple Neymiş bu Apple Watch?

Neymiş bu Apple Watch?

0

Giyilebilir teknolojiler, adı ilk duyulduğunda hepimizi heyecanlandırmış ve meraklandırmıştı. İlk giyilebilir teknoloji ürünlerinin üstünden yıllar geçti ve artık hayatımızda her alanda varlar. Peki en dikkat çeken ürün olan Apple Watch özellikleri neler?

iPhone ve Apple Watch gençlerin ilgi odağı 

Neymiş bu Apple Watch?

Apple Watch, yaklaşık 4 yıldır hayatımızda ve Apple tarafından her sene daha da iyi hale getiriliyor. Fiyatı ile neredeyse bir telefon bütçesi isteyen Apple Watch hakkında en merak edilen soru ise Apple Watch neler yapabiliyor da bu fiyatı istiyor? Biz de bu videoda, kendisini her yıl yenileyen ve ulaştığı son teknoloji ile dünyanın en çok satan saati ünvanını alan Apple Watch’a ve Apple Watch özelliklerine yakından baktık. İyi seyirler!

Apple Watch neler sunuyor?

Fiyatı ile dikkat çeken Apple Watch, çoğu kullanıcının merak ettiği bir teknoloji. 4 yıl içerisinde her yıl yenilenen saat, kendisini oldukça geliştirdi ve birçok özelliğe kavuştu. Bu özellikler ve kullanım kolaylığı sayesinde sadece 4 yıl içerisinde dünyanın en çok satan saati olmayı da başardı.

Özellikle telefondaki işleri, telefondan bağımsız bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan saat, hem telefondan uzaklaşmanızı hem de daha fazla iletişimde kalmanızı sağlayabiliyor. Bildirimler, arama yapma ve daha fazla özellikle telefonunuzu bileğinize taşıyan saat, en çok da sağlık ile ilgili konularda gündeme düşüyor. 4 yıl içerisinde kendini çok fazla ilerleten Apple Watch serisi, son haliyle beraber birçok yeni nesil teknolojiyi içerisinde barındırıyor!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz