Ana Sayfa Apple Haftanın iOS oyunları (21 Nisan 2019)

Haftanın iOS oyunları (21 Nisan 2019)

0

iOS cihazlar için popüler uygulama ve oyun mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca oyun arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz iOS oyunları sizlerle paylaşıyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/19/apple-wwdc19-hakkinda-bilinen-her-sey/]

Bu haftanın iOS oyunları listesinde zekanızı konuşturmanız gereken bir metro hattı yapma oyunu, çok oyunculu ve bir o kadar da eğlenceli bir savaş deneyimi ve son olarak yılın oyunu ödülünü kazanan bir yapıtın ikinci versiyonu var.

Bu haftanın iOS oyunları şöyle:

Mini Metro

Bilgisayar oyuncuların zevkle oynadığı oyunun iOS versiyonunda aracımız basit, metro hattı inşa etmek. Tabii olayı hafife almayın. Hatlar ve yolcular arttıkça zorlanacak, hatları daha dikkatli bir biçimde yerleştirmeye başlayacaksınız. Oyunda en ünlü ülkelerin metro hatlarını yapmanız gereken bir senaryo modu da var. İstanbul metrosunun da içinde olduğu bu oyun App Store’da 26,99 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Brawl Stars

Clash of Clans, Clash Royale ve Boom Beach’in yaratıcısı Supercell’in tasarladığı bu oyunda tek bir amacımız var. Hayatta kalmak ve öldürebildiğimiz kadar düşman öldürmek. Üç dakikadan kısa süren çeşitli modlarda arkadaşlarınızla birlikte veya tek başınıza hayatta kalmaya çalışacağınız bu oyunda başarılı olmak için taktikler geliştirmelisiniz. Elmas kapmaca, hesaplaşma, ödül avı, soygun gibi modların olduğu bu oyun App Store’da ücretsiz.

Badland 2

Apple’ın yılın ödülü oyununu kazanan Badland adlı oyunun devam oyunu olan bu oyun, platform türünde bir macera sunuyor. Tamamen elle çizilmiş bir dünyanın olduğu oyunda amacımız, tuzaklardan kurtulmak, çeşitli bulmacaları çözmek ve engellerle dolu dünyada hayatta kalmak. Oyun indirimli fiyatı ile şu App Store’da 2,99 TL.

Bu hafta seçtiğimiz iOS oyunları bunlar. Hepsinden büyük bir zevk alacağınızdan eminiz. Siz de sevdiğiniz oyunları, haftanın oyunu listesinde olmasını istediğiniz iOS oyunlarını bize yorum olarak belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz