Ana Sayfa App Store Apple, 23 Nisan’ı çocukların çektiği fotoğraflarla kutladı!

Apple, 23 Nisan’ı çocukların çektiği fotoğraflarla kutladı!

0

Apple 23 Nisan için çocuklarla işbirliği yaptı. Çocukların ülkemizde çektiği fotoğrafları yayınlayan Apple ayrıca App Store’u da özelleştirdi.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/22/mac-bilgisayarlarda-donanimsal-sorunlar-nasil-tespit-edilir/]

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nı her yıl kutlayan, Apple bu yıl da kutlamasını fotoğraflarla yaptı. Çocukların gözünden çekilen fotoğraflar, 23 Nisan kapsamında yayınlandı. Paylaşımlarda Türkiye’nin farklı bölgelerinden 16 çocuğun çektiği fotoğraflara yer verildi.

Yaşları 8 ile 13 arasında değişen 16 çocuk, iPhone XR ve iPhone XS modelleriyle Türkiye’yi fotoğrafladı. Ülkemizde yapılan çekimlerden ortaya çıkan fotoğraflar, yeryüzü çocuklar tarafından iPhone ile çekildi sloganı ile yayınlandı.

Telefonların yavaş ve hızlı çekim modlarını kullanarak çekimlerini yapan çocuklar, oldukça dikkat çekici fotoğraflara imza attı. Fotoğrafları çeken çocuklar doğayla ilgili yorumlarda da bulundu.

App Store‘da da 23 Nisan’a özel bir hareketlilik var. Bu özel gün kapsamında çocuklar için güncellenen App Store‘da bizleri bazı yenilikler bekliyor. Bugün sekmesinde Doğanın melodilerine kulak var, Oyunlar bölümünde gezegenin koruyucusu Captain Planet: Gaia Guardians, Uygulamalar bölümünde nehirler ve canlılarla etkileşim kurmayı öğreten WWF Free Rivers gibi uygulamalar çocukları karşılıyor.

Apple, 23 Nisan kutlamasını görmek ve çocukların yaratıcılıklarını konuşturdukları fotoğraflara bakmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz