Ana Sayfa Apple 2019 iPhone modelleri hakkında yeni iddia!

2019 iPhone modelleri hakkında yeni iddia!

0
Üç Kameralı 2019 iPhone

Bu sabah yayınlanan bir video, bu yılki iPhone modellerinin demo modellemelerini görsellere dönüştürdü. Geçtiğimiz günlerde 2019 iPhone modellerine ait olduğu ileri sürülen demo tasarımlar ortaya çıkmıştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/24/iki-yeni-airpods-modeli-geliyor/]

2019 iPhone modellerinde tasarım değişikliği

iPhone modellerini önceden sızdırması ile bilinen OnLeaks Twitter üzerinden bir video yayınlayarak 2019 iPhone modelleri ile ilgili bilgiler verdi.

Rapora göre 5.8 inç iPhone “XI” 143,6×71,4×7,8 mm boyutlarında olacak. Bu boyutlarıyla yeni model iPhone XI, iPhone XS ile farklı boyutlara sahip olacak.

Belki de yayınlanan raporda ve görüntülerde en çok ilgi çeken kısım, arka tarafın benzersiz bir cam tasarımına sahip olacağı. Buradaki detaylar net olmasa da, cihazın tek bir arka panelden oluşacağı, kameranın ayrı bir panele sahip olmayacağı belirtiliyor. Bu sayede kamera çıkıntısı daha yumuşak hatlara sahip olacak.

Bahsedilen diğer değişiklikler ise telefonun üç kamera ile geleceği ve bu kameraların dışarıdan görünmesinin imkansıza yakın olacağı. Geliştirilen bu teknoloji sayesinde kullanıcılar kamera kısmına baktıklarında, düz siyah bir zemin görecekler. Bunlar dışında kamera çıkıntısının bulunduğu yerde mikrofonun da olacağı belirtiliyor.

Ayrıca cihazda yeniden tasarlanmış bir sessize alma butonu bulunacak. İlk iPhone’dan beri aynı şekilde devam eden buton, ilk kez değişikliğe uğrayacak gibi görünüyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/23/apple-watch-5-ile-ilgili-bilinen-her-sey/]

Apple’ın bu yıl üç yeni iPhone modeli tanıtması bekleniyor, konuda bahsi geçen telefon ise tek modelden oluşuyor. Diğer 2019 iPhone modelleri hakkında henüz yeni bir bilgi bulunmuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz