Ana Sayfa Apple Çok sayıda kullanıcı App Store sorunu yaşıyor

Çok sayıda kullanıcı App Store sorunu yaşıyor

0
Apple App Store

Şu an önemli sayıda insan App Store ile ilgili önemli bir problem yaşıyor. Dünya çapında kullanıcılar bir uygulama güncellemek istediklerinde veya yeni bir uygulama indirmek istediklerinde karşılarına bir hüküm ve koşullar sayfası çıkıyor.

Bunu onaylayan kullanıcılar, dosyayı indirmek için tekrar tıkladıklarında yine aynı sorunla karşılaşıyorlar. Döngü bu şekilde devam ediyor ve güncelleme indirilemiyor, uygulama yüklenemiyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/24/macbook-klavye-sorunlari-kisa-sure-icerisinde-cozulecek/]

App Store sorunu nedeniyle kullanıcılar uygulama indiremiyor

Bundan tam olarak kaç kullanıcının etkilendiği ve etkilenmeye devam ettiği henüz bilinmese de kullanıcılar tepkilerini Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlardan dile getiriyorlar. Konu ile ilgili Apple Destek sayfasına da çok sayıda şikayet geldiği belirtiliyor.

Söz konusu sorun iOS eski sürümlerinde, iOS 12.2’de ve iOS 12.3 beta sürümünde bulunuyor. Kısacası sorun tüm iOS sürümlerini etkilemiş durumda.

Bu da sorunun telefonun yazılımından kaynaklanmadığını gösteriyor. Sorunun muhtemelen sunucu kaynaklı bir sorun olduğu konuşulanlar arasında.

Apple Destek sayfasına baktığımızda ise “App Store” çevrimiçi durumu sorunsuz olarak gösteriliyor. Apple, henüz konu ile ilgili aksiyon almış gibi görünmüyor.

Siz de benzer bir sorunla karşılaşıyorsanız, yapmanız gereken en iyi şey Apple’ın sunucularını düzeltmesini beklemeniz olacaktır. Apple’ın konuyla ilgili adımı kısa sürede atması bekleniyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? App Store sorunu ile karşılaştınız mı? Sorununuz çözüldü mü? Yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz