Ana Sayfa Apple Haftanın iOS uygulamaları (5 Mayıs 2019)

Haftanın iOS uygulamaları (5 Mayıs 2019)

0
Haftanın iOS Uygulamaları

iOS cihazlar için popüler uygulama mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca uygulama arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz haftanın iOS uygulamaları seçtiğimiz uygulamaları sizlerle paylaşıyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/03/beats-powerbeats-pro-on-siparise-acildi/]

Bu haftanın iOS uygulamaları arasında son dönemde popüler olan bir fotoğraf uygulaması, sesli kitapları dinleyebilmenize olanak sağlayan bir uygulama ve gelişmiş bir haber takip yardımcısı var.

Bu haftanın iOS uygulamaları şöyle:

FaceApp

Yapay zeka kullanan bir fotoğraf düzenleme aracı olan FaceApp bir çok özel ayar bulunduruyor. Uygulama ile, çektiğiniz portre fotoğraflarında beğenmediğiniz yüz detaylarını en ince ayarına kadar değiştirebiliyorsunuz.

Gülücük ekleme, yaş değişikliği, kırışıklık giderme, saç stili, saç rengi gibi en ince ayarları dahi yapabildiğiniz bu uygulama App Store üzerinden ücretsiz indirilebiliyor. Bazı özellikleri açmanız için uygulama içi satın alım yapmanız gerekmekte.

Storytel

Storytel telefonunda binlerce sesli kitabı okumana olanak tanıyan bir abonelik platformudur. Türkçe onlarca sesli kitabı içerisinde barındıran uygulama, bir çok ünlü seslendirmeni de içerisinde barındırıyor. Uygulama App Store üzerinden ücretsiz indirilebiliyor ancak 14 günlük deneme üyeliğinin ardından aylık 29,99 TL ödemeniz gerekmekte. Uygulama içerisindeki kitaplara böylece sınırsız erişim sağlamanız mümkün.

Bundle

Bundle bir çok haber kaynağını takip etmenize olanak sağlayan bir uygulamadır. Uygulama içerisinde teknolojiden gündeme, gündemden bilime kadar bir çok yayın kanalı bulunuyor. Bu kaynakların hepsini takip etmek mümkünken, uygulama aracılığı ile önemli haberlerden bildirim almakta mümkün. Karanlık modu desteği de olan uygulama tamamen ücretsiz. Reklamları kaldırmak için ise abone olmanız gerekmekte.

Bu haftalık önerilerimiz bu kadar. Sizin de önerdiğiniz, kullanmaktan zevk aldığınız iOS uygulamaları varsa lütfen yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz