Ana Sayfa Apple iPhone XI kılıf tasarımı ile sızdırıldı

iPhone XI kılıf tasarımı ile sızdırıldı

0

iPhone XI ile ilgili yeni sızıntı, kılıf tasarımı ile ortaya çıktı. Buna göre cihaz, beklendiği gibi üçlü arka kamera ile gelecek. Cihazın tamamının yekpare cam tasarıma sahip olması bekleniyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/09/2019-iphone-xr-ile-ilgili-onemli-sizinti/]

iPhone XI ile ilgili önemli sızıntı

Kılıf üreticileri yeni çıkacak iPhone modelleri için çok önceden hazırlanmayı seviyorlar. Telefonların çıkmasından aylar önce üretime başlayan şirketler, medyaya da büyük bir haber kaynağı sağlıyorlar.

Şirketlerin render görselleri sık sık internete düşüyor, sızdırılıyor. Bunun son örneği ise iPhone Xl oldu. Buna göre iPhone Xl, beklendiği gibi üçlü arka kameraya sahip olacak ve cihazın kamera yerleşimi üçgen şeklinde olacak.

Biraz asimetrik duran bu tasarımda cam yekpare şekilde üretilecek ve kamera çıkıntısı ile arka plan arasındaki geçiş daha yumuşak olacak. iPhone X ve iPhone XS sahipleri kamera çıkıntısının çok keskin olmasından şikayetçilerdi.

Bunun dışındaki raporlara göre 5.8 inç olacak iPhone modeli  “Xl” olarak adlandırılacak ve cihaz; 143,6×71,4×7,8 mm boyutlarında olacak. Bu boyutlarıyla iPhone Xl, iPhone XS’ten biraz farklı boyutlarla karşımıza gelecek.

Ayrıca cihazda yeniden tasarlanmış bir sessize alma butonu bulunacak. İlk iPhone’dan beri aynı şekilde devam eden bu buton, ilk kez değişikliğe uğrayacak gibi görünüyor.

Apple’ın bu yıl üç yeni iPhone modeli tanıtması bekleniyor. Bu modellerin iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR olması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz