Ana Sayfa App Store App Store, Anneler Günü için hazır!

App Store, Anneler Günü için hazır!

0

Anneler Günü hepimizin hayatında önemli bir yer alıyor ve annelerimiz için hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Öyle ki Anneler Günü App Store için de farklı geçmiyor!

App Store’dan, Anneler gününe özel uygulama önerileri! 

Annelerimiz için App Store en güzel uygulamalar ile karşımızda. Çiçek Sepeti uygulaması kullanarak annenize hediye ya da çiçek gönderebilirsiniz. Çiçekleri anneme ellerimle toplamak isterim diyor ve pazar gününü annenizle şehirden uzaklaşarak huzur içinde geçirmek istiyorsanız Doğaya Kaçış uygulamasını kullanarak bulunduğunuz konuma göre size en uygun doğaya kaçış rotasını detaylı kullanıcı yorumlarını da okuyarak belirleyebilirsiniz.

Annesiyle güzel zaman geçirmek isteyen ve etrafındaki yerleri keşfetmek isteyenler de unutulmamış ve Mekan.com uygulaması ile bulunduğunuz bölgede annenizle beraber gidebileceğiniz mekanlar hakkındaki öneri ve yorumları okuyabilir, gitmeden menüleri inceleyebilir, gününüzü daha da güzelleştirebilirsiniz.

Günün her anı için bir uygulama!

Planları yaptık, şimdi sıra bu özel günü ölümsüzleştirmekte! Annenizin en güzel fotoğraflarını çekmek istiyorsanız uygulamalar size yardımcı oluyor. Moldiv Afterlight 2 gibi uygulamalarla fotoğraflarınızı düzenleyebilir, kolajlar yapabilir, VSCO, Darkroom- Photo Editor gibi uygulamalarla ile annenizin fotoğraflarını düzenlerken efektler ve filtreler ekleyerek bir üst seviyeye taşıyabilir, Inwork , Oilist ve Brushstoke gibi uygulamalarla fotoğrafla çizimi biraraya getirebilirsiniz. “Fotoğraf Tutkunu Annelere” koleksiyonundaki tüm uygulama önerilerine buradan ulaşabilirsin.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz